2008-10-31
 13:09:12

Intervju

Ska snart åka på arbetsintervju, är lite nervös faktiskt men inte så värst ännu. Tur att Eddy skjutsar mig dit, hittar ju som sagt fortfarande inte här. Vill ju inte komma för sent till intervjun heller så är nog bäst att få skjuts dit då. Sen efter intervjun så kommer jag få ta mig hem själv, undrar hur det kommer att gå. Hoppas Eddy skriver ut en karta åt mig, känner mig som värsta turisten här haha..men nångång måste man väl lära sig. Hoppas också på att det kommer gå bra på intervjun och att jag får jobbet då :)

Ha de.
2008-10-30
 18:45:49

Nu är man här också..

Nu har man en egen bloggsida också. Hade ju länge funderat på att skaffa en men aldrig egentligen haft orken, men nu är man väl åt rätt riktning iallafall. Jag fattar dock fortfarande ingenting om hur man ska få ordning på sidan..blir bara förvirrad av allt. Känns ju lite piinsamt också att man har läst webbdesign o fick det högsta betyget men kommer inte ihåg ett skit om hur man ska göra...hjälp Kata!

Nu du Linda så kommer du kunna läsa om va ja gör med mitt liv..haha om jag lever eller är död :)
Orkar dock inte skriva någonting just nu, känner att jag har suttit här för länge och inte kommit nå vart med min sida så jag ger upp för idag.

Höres.

2008-10-30
 16:03:18

Välkommen till min nya blogg!