2012-03-30
 08:25:33

Ny frillan


Haha...det är så roligt att se på barnen när de har varit och hoppat i hoppborgen. På L ser det ännu roligare ut då hon har lite mer hår än M.
2012-03-30
 08:19:11

Molly 1 år

Här kommer lite bilder från kalaset ifrån förra helgen då våran lilla tjej blev 1 år. Ja, tiden går fort!


Även denna gång fick hoppborgen komma upp igen! Uppskattas alltid av ungarna!
2012-03-20
 08:09:43

Just i denna stund

2012-03-19
 16:22:22

Dagens M

Dagens M. En minut innan bilden togs slog hon sig vid vardagsrumsbordet. Lika glad var hon ju ändå!

2012-03-19
 16:16:36

En vanlig måndag

Himla dött det var här då! Finns ingen ork att blogga helt enkelt. Nästan frisk nu...lite lite förkyld fortfarande men inte så man kan klaga. Igår, söndag var vi på familjejympa hela familjen! Det var riktigt trevligt att hitta på någonting på det här sättet med familjen. Dock var L lite blyg och rädd, så det blev inte så mycket jympande med de andra barnen. Inte förens det var dags för själva lekstunden. Då dög det! Men det tar väl sig, så efter några gånger till så borde hon vilja lite mer. M däremot var väldigt förtjust i musik och bollarna. Dags att börja med middagen nu då kanske..sen blir det mera fixa och trixa här hemma.

Lite nya kuddar som jag har sytt har nu fått flytta in hos L&M´s myshörna. Myshörnan uppskattas väldigt mycket utav barnen. L ligger där och läser sina böcker (gärna att man läser för henne då), M gillar bara att ligga där och mysa hon :)


2012-03-14
 08:35:32

Clean it up

Det händer inte så mycket här. Jag försöker att bli frisk, det går ju åt rätt håll nu iallafall... Vi försöker få lite ordning här hemma. Rensa och städa. Lägga upp lite kläder & krimskrams på tradera, det som bara ligger och tar en massa plats här hemma. Det blir dagens underhållning det!
2012-03-11
 14:25:16

Första jympa passet!

Vi har väl hunnit med en hel del idag redan. Vid 10 gick L på sitt första jympa pass på friskis och svettis. Så nu har även hon ett eget gymkort! Stora tjejen! E fick följa med och träna med henne idag, då jag fortfarande är tokförkyld och halsont (inte nog med det så har nog pollenallergin dragit igång också!). L ville inte vara med på de gemensama övningarna med de andra barnen och tränaren, men annars har det gott bra. Hon sprang runt och lekte med boll, hopprep, rockring m.m, hon sa att hon tyckte att det var roligt. Det tar väl några gånger innan man kommer in i det där. Så nästa söndag kör vi det igen! Jag satte M i bärselen och bar henne på ryggen och gick och mötte upp dom på gymmet sista 15 minutrarna. Ganska bra träning det också! L var trött när hon kom hem och la sig i soffan. Vi åt lunch & barnen fick bada i badbaljan med bubblor. Sedan var det eftermiddagsvila. Tog inte så långt tid innan dom slocknade (det inkluderade även pappan). De sover ännu! Jag ska nog lägga mig på soffan och vila lite jag också. Inte alls på top idag! Vill bli frisk nu nu!

2012-03-09
 08:23:00

Friday

Skönt med fredag fast jag inte känner mig allt för pigg och alärt. Förkylningen och halsont har blivit värre. Så det har inte blivit någon träning för min del ännu. Känns faktiskt lite tråkigt! Båda barnen är hemma idag, så jag hoppas att dom ska vara riktigt snälla mot mamma idag, då jag varken har ork eller hals för att säga åt dom 1000 ggr om att de inte får slå varandra.

Såhär såg det ut imorse kl. 07.00. Leker så snällt, det varade iallafall ett tag tills den ena började kasta lego på den andra eller att L skulle ha allt lego för sig själv! God fredagmorgon!

2012-03-06
 09:05:48

...

Nu är träningskortet införskaffat! Då åker man på förkylning och halsont. Kanske kände av "träningssjukan"? haha. Nä vill verkligen komma igång snart! Nu när man betalar för det också, så måste man ju träna. Får se om jag tar mig iväg imorgon antingen på dagen då de har barnpassning eller om jag går när E har kommit hem från jobbet. Pepp pepp!

2012-03-06
 08:48:06

Tisdag morgon

Detta pysslar vi med denna morgon. Det ska börjas i tid! Passar på medans syrran är på dagis. Annars brukar det bli bråk om vem som ska lägga.

2012-03-05
 20:13:30

Smygäter

Här sitter lilla damen under bordet och äter senap i smyg medans mamma står och lagar mat bredvid. Hon slickade i sig allt som var på flaskmynningen, så det måste ju ha varit gott då.

2012-03-05
 08:38:29

Mollys små första steg

M skulle ta och lära sig allt på en gång hon. Igår kväll tog hon hela fyra steg utan att någon höll i henne. Våran duktiga tjej! Snart kommer det att vara "mera" spring/full fart här hemma då :)

2012-03-04
 15:00:21

Lära gå söndag

Snart är denna helg också över. Vi har inte gjort så mycket. Idag var vi och storhandlade mat på förmiddagen. Åt lunch när vi kom hem. Sedan gick E och L ut och skulle leka, sparka boll med W och hans pappa. M har precis somnat och jag sitter här och degar. Känner mig helt slut i kroppen, skulle nog också behöva vila lite kanske. Men har ju en hel del att fixa här hemma. Har världens berg med tvättade kläder på soffan. Lite kaffe och semla först kanske så man orkar ta tag i det där sen då!

Idag har M ställt sig upp från sittades på golvet, upp helt själv utan stöd. Har även gott runt med hjälp av lite stöd, då man får hålla henne i ena handen. Det går framåt!

2012-03-01
 19:45:41

1 mars 2012

(Smutsig runt munnen, efter att ha ätit röd paprika till mellis. Det är nog det bästa L vet, röd paprika!)


Redan första mars idag. Tiden flyger verkligen iväg. Tänka sig att denna tös blir 3 år i sommar och lillasyster fyller 1 år om 20 dagar. Shit alltså! Gäller att ta vara på tiden.

 

Den här dagen har bestått av städning, tvättning..M har inte varit på humöret idag heller. Gnällig, förkyld och dreglar en hel del. Inte alls kul! Imorgon är L hemma med oss. Får se vad vi hittar på för något kul då.