2010-03-31
 21:23:28

Såhär mycket...

Såhär mycket snö är det i Luleå just nu. Ni ser ju hur liten barnvagnen ser ut att vara. Det är härligt med snö, men tycker dock att våren får ta och komma nu eller sommarn :)

2010-03-30
 11:01:46

30 Mars

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Har så mycket annat att göra så man helt enkelt inte har orkat. Imorgon beger vi oss hemåt. Har varit jätteskönt här. Mycket avlastning! :) Det behövdes. Tror att Lova också har trivts jättebra här. Man ser det ju faktiskt på henne att hon trivs här. För en gång skull tycker jag att det är härligt med lite snö. Det är hur mycket snö som helst och vitt överallt. Jättefint! Inte alls som där nere i Stockholm. Bara slaskigt och skit. Ska ta lite kort senare på hur mycket snö det är här ute. Bara här vid ytterdörren så kan man inte äns se ut till bilvägen. Har nog aldrig varit med om så mycket snö.

Just nu ligger Lova och sover i vagnen som bilden nedanför visar. Sådär ligger hon med fötterna :) hihi. Jag ska ta och försöka plocka ihop lite grejer som vi ska ta med oss hem. Så det inte blir allt för stressigt imorgon.

Har ju sagt tidigare att jag ska ta och skaffa med en riktig kamera. Men det har ju dröjt ett tag nu och känner inte ritkigt att jag kan prioritera det först och främst just nu. Så nu funderar jag på om jag ska ta och låna hem pappas systemkamera istället. För jag använder ju den en hel del när jag är här, dock har jag inte orkat ta med den då jag har mycket annat att bära på. Men den här gången får den nog följa med ned, för det är ju så mycket roligare med finare bilder då man ska ta foton.

2010-03-29
 22:33:49

Dålig uppdatering...men lite bilder..

2010-03-26
 21:23:14

Gårdagens gobitar.



 

 

2010-03-25
 23:02:01

Grattis kusin S till eran lilla Nellie!


Tiden går alldeles för fort. Tänk att Lova också har varit sådär liten en gång i tiden.
2010-03-24
 21:29:39

Härlig dag.

Coolaste tjejen i stan!

Vi har haft fullt upp hela dagen! Vid lunchtiden åkte vi in till stan och åt sallad på Dagobert. Gott som alltid! Sedan gick jag, Lova och mamma på stan. Hittade dessa coola solbrillor till Lova på H&M men köpte inte dom, då jag inte tror att de kommer att komma till så mycket användning. Efter att vi hade gått en runda så satte vi oss på ett fik och fikade lite, samtidigt så fick Lova sig lite mat också. Och självklart sitter hon och charmar tanterna vid andra bordet. Sedan begav vi oss för att köpa tyger. Fick idén att försöka sy lite egna kläder till Lova för skoj skull. Har ju sett så många andra mammor göra det. Och har velat göra det sedan länge (Det som har hindrat är väl att man inte har egen symaskin). Så passar på nu när man har en som är väldigt duktig mamma som kan hjälpa en också. Har börjat sy en pyjamas till henne idag men den är inte klar ännu. Hittade ju som sagt ingen pyjamas till henne på stan då jag inte tyckte att det inte fanns så mycket att välja mellan eller så var de i väldigt tråkiga färger.

 

När vi kom hem från stan lagade jag sushi till familjen. Vart rätt så bra faktiskt. Denna gång hade vi dessutom tonfisk. Underbart gott var det. Lova har badat i sin balja nyligen och ligger nu och sover för natten. Hoppas hon sover gott inatt så jag också får sova gott!


Jag & min underbara mamma! ♥

Mumsigt!

Nybadad & dags för sängen!

2010-03-22
 21:25:52

2010-03-22
 18:56:12

10.03.22

Vaknade vid sex imorse av att Lova låg och gallskrek. Trodde först att det var en rap som hon inte hade fått upp efter vällingen. Men icke det. Lyfte upp henne och kände då hur hård blöjan var, så hon hade lagt världens nummer två, som var stenhård. Så inte så konstigt att hon hade så ont.

Här har det varit soligt hela dagen och några plusgrader. Vi tog en promenad med kusin S som kom på besök. På vägen hem fick hon himla ont i magen (Hon har gått övertid med 5 dagar nu). Vi satt och fikade men hon kunde inte riktig få ro då hon hade så ont. Så hennes kille kom och hämtade henne och for ner till vårdcentralen. Så vi får se om lilltjejen vill titta ut idag eller inte :)
2010-03-21
 20:41:23

Luleå

Sötnos ligger och sover i mormor och morfars rum. Ska bära över henne när jag går och lägger mig. Nu är vi i Luleå iallalfall. Mycket snö är det också! Lova skötte sig jättebra när vi flög. Satt och lekte snällt innan planet startade och sov hela vägen ända tills vi landade. Så det var ganska skönt för mig så jag också fick vila lite. Fick super god mat till middag som jag har längtat efter såå mycket. Åt tre portioner :) hihi. Sedan kom farmor på besök. Vart lite fika. Mamma hade beställt tårta. Så just nu känns det som att magen håller på att sprängas. Nu ska jag umgås lite med mina föräldrar och sen sova. Hoppas på lite mer sömn inatt om lillprinsessan vill ge med sig..
2010-03-20
 08:32:04

Mysigt!

E ligger fortfarande och sover. Lilla sötnosen började redan ligga och peta en i ansiktet vid sju tiden. Så bestämde mig för att gå upp med henne så hennes pappa fick sova en stund till. Dock så är jag ganska trött fortfarande, har ju som sagt inte blivit mycket sömn de senaste dagarna och inte är man ju duktig på att vila lite på dagarna heller.

Pizzan igår vart väldigt lyckad, den bästa jag har gjort än så länge iallafall och pizzasalladen likaså. Fick dessutom go vin till maten. Så kvällen kunde inte vara mycket bättre.

Nu är det lördag och dags för babysim, faktiskt den sista för kursen. Sen börjar vi v.12 igen alltså nästa vecka med fortsättningskursen. Ska bli skönt att få bada lite. Sedan får vi se vad dagen bjuder på för kul :)
2010-03-19
 13:31:38

Fredagsmys

Äntligen fredag! Då är det lika med fredagsmys. Har gjort klart pizzasalladen till kvällens middag, blir hemgjord kebabpizza så klart. Lova har precis fått i sig sin lunch. Vart lite sent idag då hon bestämde för att ta en lite längre förmiddagslur. Nu ska vi nog ta oss ut en sväng i skitvädret. Sen blir det städning av lägenheten, det behövs. Så man kanske kan slappna av ikväll och mysa lite utan att tänka på att man har allt för stökigt hemma. Nä nu ska vi gå och göra nytta!
2010-03-18
 15:12:37

10.03.18

Vi kom just hem. Har varit och lunchat med Eddy och ätit god thaimat vid hans jobb med hans arbetskamrater. Så de fick träffa Lova. Dom har inte sett Lova sen hon var som nyfödd, så hon hade ju vuxit en hel del tyckte dom. Sedan invigde jag och Lova nyöppnade Willys i Weda. Det var väldigt mycket folk där iallafall.

Susana och Santos skulle komma förbi idag. Men fick ett sms om att Santos hade spytt hela natten. Inte kul det. Så hoppas han kryar på sig. Jag och Lova får ta och underhålla oss själva då.
2010-03-17
 10:48:16

Från...

Från igår. Ute på en promenad i vårvädret.

2010-03-15
 18:09:39

Första..

Första tanden har tittat upp! :) Satt och matade Lova och gav henne vatten från vattenglaset. Då jag hör ett klingande ljud. Kände då att en tand hade tittat upp i underkäken. Så detta kan vara en av anledningarna till varför hon har varit så himla gnällig de senaste dagarna. Men så himla kul att gullungen äntligen har fått en tand.

Ikväll blir det tv tittar kväll. Går ju en massa bra på tv:

19.30 -Halv åtta hos mig!
20.00 -Håkans bar Premiär! / Familjen Annorlunda
21.00 -Svenska Hollywoodfruar/ CSI
2010-03-15
 14:23:25

Det händer inte...

Det händer inte så mycket här. Hela familjen var ganska trötta igår. Nätterna har inte varit det roligaste då fröken inte har sovit så bra som hon brukar göra. Vet inte riktigt hur många gånger man får gå upp och ge henne nappen. Kanske två-tre gånger i timmen?. Så man vaknar upp som en zombie. Och inte vill hon sova längre än till sju på morgonen heller.

Nyss då vi var ute och promenerade träffade vi på våran gulliga granntant. Hon är alltid glad när man träffar på henne och ska alltid prata med en. Hon tycker Lova är så himla söt, söt som en prinsessa. Idag frågade hon hur gammal jag var. När jag sa 21, så sa hon "Nee, du ser ut o vara 19, du ser så ung ut!" Haha. Ska man ta det som en komplimang eller!? Ibland vill man ju faktiskt se äldre ut än vad man egentligen är och ibland yngre, eller jag vill nog se ut att vara 21, lagom bra ålder. :)
2010-03-13
 20:04:47

Hela familjen är...

Hela familjen är helt slut/trötta nu. Vi har haft fullt upp hela dagen känns det som. Var på babysim och Lova tyckte att det var lika roligt idag som alltid. Anmälde oss även till fortsättningsgruppen. Det är så himla skönt och avslappnande att bada där, varmt och skönt och samtidigt som det är väldigt roligt för Lova. Gick sedan ner på stan och skulle luncha med Karin och Oliver. Träffade då på Lisa och Robert som också lunchade där på Nancys.

Efteråt gick vi till BR som är ganska nyöppnad. Lova fick sig en egen mobiltelefon som hon nu kan ha i munnen så ofta hon vill. Hon fick dessutom lite roliga skumpussel med olika figurer som hon kan ta och tugga på.

Nu är klockan 20.00 och dags för final i Melodifestivalen!
2010-03-13
 09:02:43

Babysim..

Babysimmet gick jättebra igår. Förutom att vi fick vänta en halvtimme på att fotografen skulle komma och ta kort på när barnen dök, men han var försenad. Så de flesta barnen han bli väldigt grinniga och trötta innan. Till slut var det iallafall våran tur och Lova var jätteduktig. Så det kommer väl bilder på det senare i vecka. Sedan vart det hämtmat. Pizza och hamburgare. Vart lite stressigt då vi skulle hämta upp Lisa och sen åka ut till Sanna för en liten tjejkväll. Då grabbarna skulle ta sin pappaÖL. Var riktigt trevligt hos Sanna. Massa småbarn. Det bjöds på ost och kex och en massa annat tilltugg. Vi åkte hem strax efter tio. Var så himla trött och inte nog med det så skulle Lova ändå vakna sju imorse.

Idag är det dags för babysim igen. Vi ska nog passa på och ta en promenad ner till badhuset då det är så fint väder. Sen efteråt så ska vi ner på stan och luncha med Karin och Oliver. Blir trevligt!
2010-03-11
 21:12:30

Fullt upp!

Vi har haft fullt upp hela dagen känns det som. Var och hälsade på Susana och Santos på förmiddan. Var riktigt trevligt. Vi satt och pratade om allt och fikade medans barnen satt och lekte på golvet. Vid två- tiden begav vi oss hemåt för att hämta barnvagnen och tog då en promenad till bvc för att ta vaccinet. Det gick jättebra. Lova var jätteduktig men vi ska tillbaka och ta andra dosen om tre veckor igen. Sedan tog vi en långpromenad. Det var ju riktigt vårväder idag iallfall på dagen så vi passade på att vara ute.

När vi kom hem var det dags att laga middag. Testade att laga makaronilåda med köttfärs. Vart ganska bra iallafall. Gick att äta :) Nu sitter hela familjen och ser på Lyxfällan och äter ananas, mums.

Idag kom Lovas nya lurv fleece jacka från Molo. Super fin! Den kommer att komma till använding nu i vår.

2010-03-11
 09:16:34

Spruta

Dålig uppdatering här. Har inte haft orken och tiden att skriva. Igår var vi till Ikea med Katarina och Neo hela dagen. Var jättetrevligt. Inge stress! :) Lunchade där och barnen skötte sig bra. Äntligen hittade jag överkast till sängen som jag gillade. Hade ju en från Indiska som jag var förälskad i men den var alldeles för dyr. Lova fick sig en fin rosa förvaringslåda där hon kan ha sina leksaker i.

Idag var det tänkt att Susana och Santos skulle komma förbi en sväng. Men får se hur det blir nu. Kom ju på att det är torsdag och endast idag dom ger svininfluensasprutan till barn på bvc. Var ju tänkt redan förra veckan att vi skulle gå men då mådde Lova inte så bra. Så vi får nog passa på idag istället då.
2010-03-08
 19:37:29

Trött

Sitter ser på den efterlängtade Halv åtta hos mig som man följer dagligen. Så himla bra. Väntar även på att E ska komma hem. Så vi får äta lite middag. Har varit lite hänging hela dagen fast vi inte har haft så mycket för oss. Var ut på en skön promenad under dagen. Det var jätteskönt, man känner verkligen att våren är här nu. Sen har Lova fått testa och bada i badkar idag för första gången. Fick sitta i bumbo stolen som flöt runt istället, inte så himla bra. Måste nog skaffa halkskydd i badkaret. Har haft en men dom blir så lätt äckliga. Men måste väl ha om lilltjejen ska kunna sitta där och inte glida runt allt för mycket. Nu kom E hem. MAT!

Geggamaja!

2010-03-07
 21:22:13

Sommartårta i muffinsform

2010-03-07
 20:02:56

Söndag

Just nu står E och bakar sommartårta med blåbär o hallon i muffins formar. Han är duktig han. Hoppas det går att äta sen också (Inte att han är dålig på det, utan om det äns funkar i muffinsform då vi aldrig har testat det tidigare). Lova sitter här och äter på sina majskrokar. Familjemys i köket hihi. Idag har vi varit duktiga och gjort lite nytta. Hade tvättstuga vid 11 och sen for vi och handlade mat på Ica Maxi. När vi kom tillbaka gick vi direkt ut på en promenad med Lova så vi fick frisk luft. Var lite småkallt. Nu sitter vi här hela familjen och bakar. Hoppas man får en smakbit innan sängdags. Kanske inte världens nyttigaste men gott är det!
2010-03-06
 10:04:24

Bio

Kändes som att vi var uppe med tuppen idag. Det verkar som att på helgerna så vill hon upp och röja så tidigt som möjligt. Låg och pratade med sig själv i våran säng och petade mamma i ansiktet. Tyvärr var det ju bara att stiga upp. Satte henne i hoppgungen som hon fick av sin farmor. Oj vad hon hoppade. Hon ville nästan inte därifrån då hon inte fick sitta där längre. Förut har det inte alls intresserat henne att stå i den. Men nu verkar det som att hon har kommit på hur man ska göra. Så nu kanske den kommer till användning ändå.

Idag ska vi gå på bio jag och E och se Alice i underlandet i 3D. Tror att den kommer vara jättebra, får hoppas att det är värt pengarna. Vi har skaffat barnvakter åt Lova, då hennes kusin Neo kommer och leker med henne.

2010-03-05
 14:01:07

härlig dag

Nyss inkommen från en skön promenad ner till Ica supermarket. Lova njöt av värmen, förutom att hon fick solen i ögonen och förstodd inte riktigt vad det var, för det gick ju inte att kolla för det gjorde ju ont i ögonen då, men hon försökte några gånger iallafall. Jag var så himla sugen på mjölkchoklad så var tvungen att köpa det. Köpte även en massa onyttigheter som chips och godis. Det är ju ändå fredag, då får man.

Har fått igång Photoshopen nu också :) tog ju bara sisådär några dagar att förstå hur man skulle installera den. Tekniska jag. Så nu ska jag väl försöka fixa lite i bloggen ikväll om det blir tid över.
2010-03-04
 14:42:35

Dagens

Ojj vad tiden bara springer iväg. Känns som att vi inte har hunnit med någonting idag. Fint väder är det ju inte heller, ursch.Men våran solstråle är iallafall glad!

Body- Småfolk

Byxor- PolarnoPyret

Tossar- Bobux

2010-03-03
 12:36:22

Städa

Vi mår bättre idag. Inge feber, men är väldigt trötta och hängiga. Vi passade på att gå ut då solen var uppe. Var jättefint väder men blåsigt och kallt. Passade även på och slänga lite glasburkar i återvinningen och postade lite brev samtidigt. Just nu ligger sötnos här bredvid mig på soffan och sover sin eftermiddagslur. Så jag tänkte då passa på och gå och städa i sovrummet. Hemskt dammigt där. Ska även ta och byta gardiner så det blir lite finare där inne.

Försökte få igång Photoshopen igår, tyvärr gick det inge bra. Då den höll på och krascha hela datorn. Vill ju få igång det, är så sugen på att fixa en ny design till bloggen, iallafall försöka.
2010-03-02
 11:36:34

NaturNes

Det är fortfarande väldigt segt här hemma. Blir nog att stanna hemma för våran del, då det är föräldragrupp träff idag. Så man inte smitta ner andra. Annars händer det inte så mycket. Ska nog försöka laga lite egen mat till Lova, känns inte så bra att bara ge henne burkmat. Är det sämre? Hon älskar Nestlés NaturNes ångkokta rätterna, speciellt potatis, tomat och biff. Skillnaden på burkmaten och dessa är väl att Naturnes är mycket godare och fräschare i smaken. Dessutom är förpackningarna mycket praktiska och kan användas igen. De är inte heller så mycket dyrare än vanlig burkmat. Så dessa får toppen betyg!

2010-03-01
 21:37:15

Glad nyvaken sjukling



2010-03-01
 15:29:20

Sötnos!

2010-03-01
 12:44:50

sjuklingar

Vaknade vid ett inatt utav att Lova skriker otröstligt. Inte var det ju mat hon ville ha heller. Så fick gå runt och vagga på henne ett bra tag innan hon somnade. Sov iallafall i några timmar till innan det var dags för andra rundan. Men när det var dags att kliva upp så låg det ialfall en jätteglad tjej i sängen och log :) (Fast hon har feber). Idag håller vi nog oss inomhus. Känner mig också väldigt hängig.