2011-10-28
 13:46:16

Bvc plus alla måsten

Vi kom hem för inte så länge sen. Har varit på bvc med båda barnen. Båda växer så bra så. Fick lite tips om hur vi ska lyckas med Ms nattammande(ja försöker sluta, men inte det lättaste). Vi var inte hos den barnmorska som vi brukade, utan fick en annan den här gången. Hon sa att hon tyckte att L skelade lite med ena ögat. Hon är inte den första som vi har träffat som har sagt så. Även doktor+ andra barnmorskan har sagt det. När de väl ska kolla efter lite närmare på det, så skelar hon inte alls. Så de kunde inte bestämma sig, utan vill skicka oss till Huddinge nu för säkerheten skull, där det finns folk som har lite mer koll inom det området.

Barnen ligger och vilar för tillfället. Ska hämta upp E om ett litet tag. Sedan bilar vi iväg till IKEA. Dags att köpa garderobsinredningen, så vi kan få in alla kläder som ligger kvar på golvet i vardagsrummet. Får se om jag får gå en runda runt och kika på lite annat också. Det finns ju andra som inte tycker att det är lika roligt dock hihi.


L gillar att ta hand om sin lillasyster. Oftast iallafall, ibland kan det bli lite för hårdhänt. Men älskar sin syster gör hon.
2011-10-26
 13:39:48

Nu ska det testas.


Igår plingade det på dörren. Postgubben hade ett paket till oss från Buzzador. I paketet låg dessa grejer som vi har fått äran att få testa nu i en vecka här framöver och sedan behålla det självklart. Så vi återkommer väl med resultat.

Paketets innehåll:

1 x Natusan bedtime bath- En mild, barntvål som innehåller den lugnande doften Natural Calm. Passar både hår som kropp. Tvålen passar bra till godnattstunden eftersom den förstärker känslan av ro. Produkten är dessutom märkt med symbolen No More Tears. Det innerbär att tvålen är lika mild mot ögonen som vanligt vatten.

1x Natusan bedtime baby oil-
Även denna innehåller den lugnande doften Natural Calm. Oljan skyddar och återfuktar bebisens mjuka hud. Smörj in din bebis för att återfukta huden firekt efter badeteller när huden känns torr. Oljan är också perfekt för bebismassage innan sängdags.

20x 15kr rabatt vid köp av 2 Natusan produkter.

2011-10-25
 09:37:26

Crocs Gust boot


Ls höstskor/vinterskor kom igår som vi var och hämtade ut. Riktigt fina var dom i verkligheten, härlig rosa färg. Hade iallafall en väldigt glad tjej som testade skorna när hon kom hem från dagiset. De var väldigt enkla att ta på och av och mjuka och sköna inuti. Dock tror jag inte riktigt att det de håller för de riktiga kyliga dagarna i vinter. (vi får väl se) Men som höstskor verkar dom ju hur sköna som helst. L fick inviga dom idag, då vi gick till dagis imorse. Supernöjd!
2011-10-24
 10:50:12

Strumpor i stora last


Strumpor behövs alltid här hemma till tjejerna. När man behöver ett par så finns det aldrig, iallafall inte i par! Hur mycket strumpor man än köper åt dom så försvinner de. Ajja kul för mamma är det iallafall, så hon får shoppa lite hihi. Dom här tre söta paren kommer från Åhléns, de har väldigt många fina mönster+ antihalk under foten, som är ett måste.

Idag är det Ms tur att vara sjuk+ mamma. L har lyckats bli frisk och är på dagis just nu. Blev inte mycket till att njuta av nya sovrummet inatt inte. Hade en ledsen tjej som hostade och var täppt i näsan. Så det har inte blivit så mycket sömn för någon av oss. Nu sover M. Så jag ska passa på och vila mig framför tvn en stund, innan det är dags att hämta upp min andra sötnos.
2011-10-23
 13:39:26

Söndagsaktiviteter

Just nu är barnen ute och leker med pappan och deras farfar som kom förbi för att få leka med sina barnbarn. Uppskattat av L. Idag har vi flyttat in i vårt "nya" sovrum, äntligen! Inte helt klart ännu heller, men det går att sova där nu iallafall. Senare i eftermiddag ska vi förbi S, så L får leka med Vidar. Kanske blir det att laga middag ihop också. Trevlig söndag!

Här är en bild från imorse. Då L ville hjälpa pappa med disken. Försökte sätta upp en toffs i hennes hår och självklart får vi ju inte glömma Mimmi&Musse klämmorna heller, säger Lova. Gullunge!

2011-10-20
 14:14:50

Natusan Bedtime bath & oil

 

Vi har blivit uttagna att få testa Natusan Bedtime bath & oil produkter från Buzzador.

 

Vill du ochså testa olika produkter? Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
För att bli medlem klicka HÄR
Vill ni veta mera klicka HÄR

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

2011-10-20
 10:13:38

Torsdagen den tjugonde oktober



M har på sig sin finfina bodysuit från Snoffs och Ls superfina tröja kommer från NS, som jag fyndade på Underbara barnmässan.

Det händer inte så mycket här. Vi försöker kurera oss. Ls feber har gått ner iallafall, men förkyld som tusan fortfarande. Ska försöka ta och städa lite här hemma iallafall. Besällde ett par skor till L igår, äntligen! Vet ej om de kommer att vara i helt rätt storlek, då de var väldigt otydliga med storlekarna.(Bra att de står för returfrakten också) Blev ett par Crocs, aldrig haft ett par liknande, men de verkar smidiga och lätta. Lite mer som ett par vinterkängor än höst skor. Det var väldigt svårt att hitta höstskor, som inte var allt för tunna och de som fanns var ju mer vuxenstuk på. Hur lätt är det att gå i dom då? Snart kommer väl snön också, så känns lite onödigt att skaffa ett par höstskor som hon kommer att använda i en månad och sen till våren är dom alldeles för småa redan. Så vi kör på vinterskor istället. Blir nog ett par Kavat/Viking skor också senare för de ännu kallare dagarna som kommer.
2011-10-19
 09:44:46

Host host..


Ja här hostas det för fullt. L har feber och är förkyld, så det blev ingen dagis idag. Ja är förkyld och hostar. Vi stannar inne idag och myser.
2011-10-13
 09:32:48

Utrustade för vinter


Brrrr...nu är det riktigt kallt ute. Var och lämnade av L på dagis i morse då E var tvungen att åka tidigare till jobbet. Ls overall har äntligen kommit så nu väntar vi bara på Ms vinteroverall. Mössa har barnen redan fått. Varsin pälsmössa. (Det är väl sådär när man har två barn. Då blir det lätt att man måste köpa dubbla uppsättningar.) För hur söta är inte pälsmössorna?! :)

Har fortfarande inte lyckats hitta skor till L. E har sagt att hennes gympadojjor är inne på sin sista vecka nu, sen åker dom ut. Så jag har några dagar på mig iallafall att hitta ett par nya.
2011-10-12
 08:36:19

Kylig morgon


Just nu springer en glad tjej runt i sin gåstol. Mycket piggare och gladare tjej än igår iallafall, som var mycket ledsen och ville att man skulle bära på henne hela tiden. Jag var inte heller så pigg igår. Halsont och efter lunch passade även jag på och sova en stund innan vi skulle och hämta upp storesyster från dagis. Nu är garderoben nästan på plats. Skjutdörrarna är uppe iallafall, så nu är det bara det sista krimskramsen kvar.

Dagens planer. Försöka hitta ett par skor till L. Morgonen börjar ju bli väldigt kyliga nu och L går fortfarande i sina slitna gympadojjor, stackarn. Så höstskor och vinterkängor ska införskaffas, men ingenting är ju gratis!
2011-10-10
 09:36:16

Måndag den 10 oktober

Ja ännu en ny vecka har börjat. Har inte haft orken eller tid att sätta mig ner och skriva här. Sovrummet känns långt ifrån klart just nu. I helgen var vi och köpte oss garderob från Ikea, så E har försökt bygga ihop den i helgen. Stommarna är klara. Så snart är nästan allt på plats eller...

Just nu: L är på dagis och M ligger och sover.

Igår. Tur att man har en kompis att äta sushi med :)

2011-10-02
 19:57:04

Tjuvtitta lite.


En snabb tjuvtitt på vårt nya sovrumstapeter och golv. Listerna är inte på plats ännu och lite småsaker är kvar att göra. Men det börjar att ta sig. Tapterna kommer från Midbec boutique. De fanns inte bland min topp 5-lista först när vi skulle dit och välja ut tapeterna. Sån skillnad på att sitta vid datorn och kolla på tapeter digitalt och se de i verkligheten. Inte alls så som jag hade tänkt mig. Så då fastnade jag för Midbec boutique (här ovan). Lite varm i färgen men som ändå sticker ut lite. Jag är ju väldigt enkel och diskret av mig då det gäller färger, man vill ju att det ska vara lätt att matcha med inredningen.
2011-10-01
 21:59:14

Uppskattat.



Ifrån gårdagen. Då vi var ute och lekte i lekparken. Det var jättefint väder och barnen lekte jättebra ihop. M satt för första gången och lekte i sanden (inte en enda gång stoppade hon det i munnen äns). Så satt dom nog en timme och lekte med varandra. Byggde högar av sand. L sa till och med hur roligt hon tyckte det var. Så kul att se att det börjar komma lite nu, att dom har lite nytta utav varandra och kan sitta och leka såhär.