2010-12-30
 22:01:49

Här hemma

Här hemma har vi smått börjat att måla och fixa lite. E målade alla Lovas klädskåp igår, så nästa vecka ska Lovas farfar komma och börja riva tapper och kika lite, så ska vi komma fram till vad vi ska/kan göra i hennes rum. För det lär bli där vi börjar renovera iallafall. Vi har funderat på att ha ganska mörka golv i nästan alla rum (förutom köket). E tycker att det är snyggare om det är så i alla rummen istället för olika i olika rum. Och eftersom vi ska ganska ljusa väggar överallt så kanske det blir snyggare med lite mörkare golv. Inte direkt svart, för det har jag iallafall sagt att vi aldrig mer ska ha. Då kommer vi ju få dammsuga ihjäl oss, då allt smuts syns på direkten.

Imorgon är det jobb som gäller 8-15, ganska skönt med lite kortare pass. Sen på kvällen får vi en massa gäster som ska komma och fira nyår med oss. Äta go mat, dricka gott och kolla på nyårsraketer. Ska försöka ta en massa bilder också! :)
2010-12-23
 23:11:48

Jul ledigt

Sista dagen på jobbet idag innan jul. Skönt, då man har jobbat i typ 7 dar i rad. Äntligen lite lugn och ro får vi hoppas. Alla julklappar är nu inslagna och klara. Dock har vi inte packat någonting inför imorgon då vi beger oss av mot Vingåker till Es mamma för att fira jul där. Så blir nog inge sovmorgon imorgon inte. I år har vi faktiskt kommit överäns om att inte prioritera eller inte lägga ner så mycket pengar på julklappar, då vi just precis har flyttat och ska börja spara pengar så vi kan börja renovera om i lägenheten så snart som möjligt. Men lite julklappar blev det iallafall och självklart till våran underbara lilla prinsessa. Så ta och försöka filma lite också, så ni får se lite från hur vi firade (speciellt till Lovas mormor och morfar som gärna hade velat ha henne i Luleå även i år under julen). :)
2010-12-17
 22:16:55

Tung dag.

Natten vad tung. Jag klev upp vid kvart i sex för att fixa välling åt Lova, då hon inte kunde ligga stilla i sängen. Under den tiden jag gick till köket kändes det som att jag inte hade fått sova en blund. Bestämda damen ville nämligen inte gå och sova igår kväll. Tror att jag höll på i nästan två timmar för att få henne i säng. Nej, det var tydligen inte dags förräns mamma själv var trött och skulle gå och lägga sig. Jobbat idag 8-17 dessutom, så man var inte speciellt pigg. Jättemycket folk idag, så nu börjar man verkligen märka av julhandeln. När E kom och hämtade mig vid 17 så var det en trött tjej som satt och sov i sin bilbarnstol, så trött som hon var, hade tydligen inte sovit nå middag alls på hela dagen. Så idag däckade hon ganska så snabbt när vi kom hem, så vi får väl se hur tidigt hon vaknar imorgon. Jag hoppas jag får sovmorgon iallafall. Kan jag nog drömma om :)

Hittade denna bild då jag kollade runt lite. Togs på nyår för snart ett år sedan. Tiden går fort! Tänk att våran goa lilla tjej inte är så liten längre. Hon ska ju bli storasyster om några månader dessutom.

2010-12-15
 15:49:33

Syskonvagnar

Sitter här och kollar runt och få lite tips på bra syskonvagnar. Blir dock inte mycket klokare av det. Det är väl kanske på tiden att börja kika lite smått på det iallafall. För tiden springer ju bara iväg. Vi har ju liggdel till våran Bugaboo men då måste man ju kanske tänka på att Lova inte orkar gå hur långt som helst heller. Så ett syskonvagn måste man väl nästan ett måste! Babytravel, Urban Jungle, Easywalker, ja det finns som sagt många att välja mellan. Ska nog vänta till efter jul och det då dom börjar rea ut en massa och se då om det finns något. Annars blir det nog en begagnad, inte billigt med barnvagnar inte, speciellt då man försöker spara lite pengar också.

Dagens Lova!

2010-12-15
 11:28:39

Tiden bara flyger iväg

Känns som att det inte finns så mycket tid att ta sig tid att sitta här och skriva om dagarna. Tiden bara flyger förbi. Nu är Lova ligger och sover måste man ju passa på att göra en massa saker som man måste. Tex packa upp lite kartonger med grejer, det som skulle ha varit upp packat sen helgen. Sedan vi har flyttat in har vi börjat att märka små saker som inte har varit så bra i lägenheten. Spisen är för låg så att Lova når upp, skåpen i köket är jättegamla så det nästan känns som att de ska rasa ihop. Idag märkte jag att i vardagsrummet så hade en hel träbit från själva golvet lossnat. Okej, även om vi ändå ska byta golv och sånt så spelar det ju inte så stor roll men man tycker ju liksom ändå att det inte borde vara så. Försökte få upp lite videoklipp från Thailand 2010, men har tyvärr inte lyckats ännu...vänta!
2010-12-12
 10:10:58

Hemma i vårt nya hem

Dåligt med uppdatering här. Vi har haft fullt upp i vårt nya hem sen vi kom hem från Thailand. Vi hade det iallafall jättebra i Thailand. Supervarmt, lite för varmt kanske det var. Ungefär 36 grader i skuggan. Tyckte väl mest synd om lilla sötnosen som svettades dygnet runt. Lovar att uppdatera och lägga in fler bilder senare. Här får ni lite försmak iallafall :)


Äntligen på planet på väg ner till Thailand. Någon som hade det riktigt bekvämt? :)

Här är man inte rädd för någonting alls. Första gången Lova ser elefanter och får klappa en.

Så roligt det kan vara med lite musik och dansande elefanter. Lovis sitter och klappar händerna! (Har även video på detta som kommer att läggas upp lite senare)