2012-09-20
 22:20:00

Hösten är här!

Ja nu är det verkligen höst, regnigt och kallt nästan varje dag nu!  Jag känner mig så stressad och trött, fast det bara har gått dryga månaden sen skolan började. Kan ju inte påstå att det är i lugnt tempo. I tisdags avklarade vi vårt förstå presentation inför klassen, om jämställdhet. Nu är det bara tenta och skrivuppgift kvar till nästa vecka, sen är första kursen avklarat! Yeah, inte alls stressad då man har tusen böcker att läsa och inte så mycket tid till överes då man kommer hem och har två tjejer som vill ha mycket uppmärksamhet *andas in och ut* :)
 
Äntligen börjar Ls höstjacka ta form, endast knappar kvar nu så har hon ännu en höstjacka ;) Dock första som mamma har sytt alldeles själv! Härlig klöver jersey och röd fleece inuti. M testade den häromdagen och gillade den också, så vi får väl se vem som kommer att använda den eller om de kommer att bråka om den. Kanske så man får sy en till då ;)
2012-09-11
 21:32:02

Fullt upp!

Dagarna rullar på och det är fullt upp hela tiden. Fort går det dessutom! Skolan har verkligen kommit igång och där går det verkligen undan. Det är som ett helttidsjobb, 8-17. Var ju ett tag sedan man pluggade sist, så man är lite ringrostig.
 
 
Skulle ju visa upp Ms nya tumvantar som jag har sytt, men har inte fotat det ännu. Började istället med ett nytt projekt. Har fastnat i svampträsket tydligen så M fick sig en ny tröja med svampar och ränder på. (L har ju på sig tröjan som jag sydde för ett tag sedan som jag har visat tidigare, då på instagram, millanord) Det är ju så himla roligt att sy eget och lära sig nya saker, inom sömnad (inte så lätt som det kanske ser ut, har jag märkt nu av erfarenhet!). Har ju aldrig varit så intresserad av att sy förut. Nu har jag säkert samlat på mig hur mycket tyger som helst. Införskaffar mig nog mer tyg än vad jag hinner sy upp. Finns ju sååå mycket fint! :)
2012-09-02
 20:46:42

Hösten

Nu är hösten här! Regn och rusk, men lite mysigt är det ju ändå. Dagarna rullar på och barnen växer och bråkar som vanligt :) Det går bra på förskolan för dem. Hittat sig nya vänner och fröknarna är snälla. Så det är ju bra. Imorgon börjar skolan på riktigt. Så det ska bli spännande! Förutom det så har jag fastnat i syträsket! Så roligt att lära sig. Senaste jag sytt är den här svampmössan till Molly, passade verkligen henne. Så den kommer att användas flitigt! Har även dragit på mig att fixa matchande tumvantar till mössan. Kommer upp bild på det när de är klara. Lite småfix kvar att göra.


M med sin svampmössa. L var lite avis på henne, så kanske blir att sy en mössa till L också, fast i en annan färg, fast de har tusen mössor redan ;)