2011-04-29
 21:40:24

Libero Action

Nu har äntligen den nya blöjan från Libero kommit ut i butikerna och självklart måste vi ju testa dessa.

I samarbete med föräldrar har dom skapat en ny Libero-blöja. Paketet har blivit 30 % tunnare. Det beror på att själva blöjorna har blivit tunnare. Det är fortfarande exakt lika många blöjor i paketet. En tunn blöja är en stor fördel både för ditt barn, eftersom den ger ökad rörelsefrihet, och för dig som förälder, eftersom den tar mindre plats – både vid förvaring och som avfall i soptunnan. Läs mer om Libero action här.

 

Eftersom vi numera bara kör med Libero blöjor till båda barnen så ser vi verkligen framemot att få testa den här blöjan. Gillade som sagt Pampers tidigare då vi tyckte att den verkade mycket skönare och tunnare att ha på sig. Dock så började blöjorna att lukta väldigt mycket piss på direkten. Det gör inte Liberos blöjor. Däremot har vi väl inte varit allt så förtjust i att dom har varit så hemskt tjocka. Så det ska bli spännande att testa.

 

2011-04-29
 13:30:15

Kolla in frillan!


En nyvaken tjej som precis har vaknat. Kolla in frillan hihi. Gullunge! Snart ska vi få på oss lite kläder och bege oss ut i det fina vädret och invänta på att pappan ska ta och komma hem. Sen är det fredagsmys på schemat!

2011-04-29
 10:36:51

Present till Molly

Igår när E kom hem från jobbet hade han med sig ett paket till Molly som var från hans jobbkollegor. L hjälpte till att öppna den förstås och i den var det en jättefin kofta och ett par matchade strumpor från polarn och pyret. Vilken tur att hon fick en kofta då jag har varit varit ute och letat efter en. Supersöt, så den kommer att komma till användning i sommar.

2011-04-29
 08:56:34

Morgonstund har guld i mund


Morgonmys framför tvn med mina två underbara

2011-04-28
 08:47:47

Rejäl frukost

Imorse gick vi alla upp halv sju. Gjorde oss en räjel frukost, smoothie, kaffe, keso och kalkonmortadella m.m. Idag var det lillasyster som hade vaknat på fel sida, hon var inte nöjd hur man än gjorde . Lova var hur snäll som helst när vi skulle göra iordning henne inför dagiset. Inte ofta att det händer! Sitter här med andra koppen kaffe för morgonen, så nu ska vi nog klara av dagen också! Nu har paketet kommit från Laredoute med Ls klänningar som jag beställde för mer än två veckor sen. Hoppas det var värt all väntan. Så dom ska hämtas ut senare i eftermidag.

2011-04-28
 08:18:24

Så typiskt!

Så jäkla typiskt att man tog och beställde skorna till L från dinsko.se igår och idag kommer dom med att det är fraktfritt på deras webbshopp! Ajja det är bara att bita ihop.

 

Hittade ju ett par smidiga skor till henne därifrån som kommer bli bra dagisskor. Lätta att ta på och av, så fröknarna blir nog glada. Dock hade dom inte skorna i varken Södertälje eller i Skärholmen i Ls storlek. Så det blev att beställa från nätet istället. Vi hoppas att skorna kommer snabbt nu då också!

2011-04-26
 09:07:14

Skolös

Yes, då är vi på jakt efter skor till L igen då. Hon går fortfarande med vinterkängorna stackarn. Vi hittade ett par jättefina skor när vi var på outletten och eftersom L inte var med så kunde vi inte testa dom. Så jag köpte dom och det visade sig vara alldeles för stora för henne. Så det var bara att lämna tillbaka dom. Dom hade inte så många par som var i hennes storlek. Har iallafall sagt att idag så måste vi hitta skor till henne. Tycker ju synd om stackarn som får gå och svettas i vinterskorna när det är såhär varmt ute. Snart säger väl fröknade till oss också.

Funderar på att beställa hem dom här kanske till henne? Lätta att ta på och av då det är kardborre på den och utan snörningar. Dessutom snygga!

2011-04-25
 16:45:55

Lugnet i huset

Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Storstädat hela lägenheten i princip, så nu luktar det fräscht. Nu väntar tvättstugan också. Så kvällen blir att tvätta och pizzorna är beställda. Sen blir det nog att sätta sig och mysa framför tv:n till någon film kanske..imorgon är vi tillbaka till vardagen igen..
2011-04-24
 22:33:12

Helgens härligheter!

Helgen har varit mycket trevligt, med fint väder och god mat.  Lova har varit i full fart som vanligt, kanske lite mer än vad hon brukar, så vi är ganska så slut efter denna helg. Eftersom det har varit så fint väder har vi spänderat nästan hela dagarna ute på deras stora gräsmatta och L har fått springa omkring hur hon velat nästan. Första dagen vi kom dit var hon väldigt rädd för deras hund Ella, dock gick det över dagen efter och dom blev som bästa vänner och lekte väldigt bra med varandra. Vi grillade och åt påskmat, bara en massa gott helt enkelt! Lite bilder från helgens härligeheter!

2011-04-24
 22:02:50

Påskharen

Påskharen hade lämnat ett ägg till Lova igår. Ni ser ju hur glad hon blev! Allting i den uppskattades och filmen som hon fick har hon nog sett minst 20 ggr om och om igen den här helgen. Såpbubblorna tog slut innan jag han ta några kort och hon tömde även resten av äggets innehåll också denna helg (lite hjälp fick hon också hihi).

 

 

2011-04-22
 13:22:10

Glad Påsk!

E håller på och packar bilen nu, så vi ska ta och börja ta på oss kläder. För nu drar vi ut på landet över helgen och firar påsk hos tjejernas farmor. Två timmars bilfärd innan vi är framme, eftersom L inte har sovit någon middag så kommer hon nog att slockna direkt då vi sätter oss i bilen. Glad Påsk!


Imorse testade L sin nya skaloverall (Mössan tog hon på sig själv och ville sedan gå ut och gunga). Fast jag tog i storlek 86 (tänkte ta stl 92) så var den ändå lite för stor på henne. Kanske bra det så hon kan ha den till hösten också. Deras storlekar är lite större i storlekar än andra kläder. Overallen är superfin så den kommer att komma till användning iallafall.

2011-04-21
 21:43:06

Shoppingrunda

Det var inge bra att vi gick ner till stan idag. Hade inte alls tänkt handla så mycket som det blev i slutändan. Skulle ju bara ner på stan och kika lite ev. köpa ett par byxor till M då hon har så få som passar henne just nu. När vi kommer ner till stan stod folk och hängde på låset in till Polarn och pyret och självklart var man en av dom också. När dom öppnade raffade jag åt mig en röd skaloverall innan man äns han kolla ordentligt på den. Hittade även en skaljacka till L. Den är såå fin! Dock är den ju lite för ljus för att användas att leka i gegga med. Så den kommer att nog att användas vid lite finare tillfällen, då man ska åka iväg någonstans eller så. Det vart lite annat smått och gott också. Hittade lite grejer till mig själv för en gång skull också. M var dessutom jättesnäll och sov mestadels hela tiden.

Dessa två fina sakerna fick följa med oss hem idag från polarn och pyret.

 

2011-04-21
 08:54:59

Halva priset hos Polarn o. pyret


Idag startar Polarn och pyrets deras 50% rabatt på utvalda ytterkläder. Måste nog ta en promenix ner och kika lite hihi. Har kollat på deras skaloveraller ett tag nu. Dom verkar väldigt praktiska då det är lite småkyligt och blåsigt ute. Att bara dra på henne en sån skulle vara smidigt.

Solen lyser, så vi tar väl oss en promenad ner dit sen då dom öppnar. Sen hinner vi hämta upp E från jobbet vid 13 tiden då vi ska åka och handla lite mat inför helgen innan vi ska och hämta upp L från förskolan. Vi försöker numera undvika att ha med henne när vi ska och handla, för att få handla i lugn och ro finns inte när man har två ungar med sig :)

2011-04-21
 08:36:58

Påskägg


Lovas påskägg som hon ska få. Den är så fin! Hittade Musses klubbhus (Ls favorit program på tv just nu) på dvd som hon ska få, dock rymdes den inte i påskägget så den får hon inslaget istället. Såpbubblorna ryms i ägget iaf, tror att hon kommer att uppskatta den. Sen ska ju ägget fyllas med smått och gott som är lämplig för just henne då förstås.

2011-04-20
 15:45:15

M som i Molly


Dagens M. Kolla in dom goa kinderna man vill ju nästan äta upp henne. Dagarna går jättebra med henne. Hon är supersnäll och nätterna ska jag inte heller klaga på. Hoppas det fortsätter såhär. Duktig på att hålla huvudet uppe är hon också. Vår älskade lilla M.

2011-04-20
 09:30:57

Rund och go

Igår var vi på Bvc. M hade gått upp bra i vikt, 4310 g, längd: 52,5 cm. Vi satt och skrattade lite smått om att hon troligtvis kommer att bli lika rund och go som hennes syster var när hon var liten. Efter besöket där åkte vi ner på stan för att lämna tillbaka Ls skor. Hittade fina påskägg på Åhléns som jag var nära på att köpa till L men gjorde inte det. Vid middagsbordet satt vi och pratade om det om L skulle få något påskägg. Så idag ska jag och M ta oss en promenad ner till stan igen och köpa en sån till henne och fylla den med lite roliga småleksaker bla. Får se vad vi kan hitta för roligt. På fredag åker vi nämligen och firar påsk hos tjejernas farmor ute i Vingåker. Ska bli trevligt att få komma ut på landet lite granna. Nä nu ska jag göra mig iordning medans M ligger och sover så vi tar oss iväg tills dom öppnar affärerna, så skönt att gå då det är lite mindre folk..

2011-04-18
 21:37:04

Måndag igen då..

En snabb uppdatering här då innan hopp i säng. Jag och M gick ner på stan idag då dom öppnade vid 10-tiden. Skulle kolla på Reebok skorna och testa dom. Även försöka hitta ett par skor till L också, då det kanske börjar bli lite för varmt att traska runt i vinterdojjorna nu. Hittade ett par till henne på dinsko men dom var för stora så ska dit imorgon och lämna tillbaka dom då jag dessutom har ångrat mig. Imorgon är det bvc som gäller för M. Det ska nog inte vara några problem med Ms vikt tror jag, man ser att hon har fått lite hull :)


Mästerverket som L har gjort på förskolan. Hänger perfekt i vårt köksfönster! :)

2011-04-17
 22:10:53

Dubbelkalas

Så trött! Resten av familjen har redan somnat. Det har varit fullt upp hela dagen idag. Vi har varit på två barn kalas. Lovas och Mollys kusin Leana fyllde 1 år. Så det var en hel del barn där som sprang runt och runt. Efter fika och lite prat drog vi vidare på nästa kalas. Lilla Kasper fyllde också 1 år. Där fick vi smörgåstårta och barnen sprang åter runt och härjade som vanligt. Så vi var inte hemma förrän vid 6-tiden nu på kvällen. Alla var väldigt trötta, speciellt L, då hon har dragit på sig en förkylning nu också. Typiskt! Imorgon är det åter tillbaka till vardagen. E jobbar och L går på dagis. Vi får se vad jag och M hittar på då. God natt!

2011-04-16
 22:32:08

Härliga Lördag

Idag har vi spänderat dagen ute hos L & Ms farfar. Vi åt lunch och gick sedan ut och lekte på gården. L sprang runt som vanligt och härjade. Det fanns mycket att titta på och leka med. Hade också velat ha en egen gräsplätt/trädgård där man bara kunde släppa ut barnen på :) Kanske blir det någon gång i framtiden. Påvägen hem åkte vi förbi Ica Maxi en snabbis och inhandlade middan, men L ville inte alls samarbeta då hon inte alls var på humöret (trött!) för att handla tydligen. Mycket skrik, gråt och gnäll innan vi tog oss därifrån. Till middag blev det rostbiff med potatisklyftor och kall beasås, mums. Nu när barnen har gått och lagt sig, så sitter vi och kollar på en film "Let me in" och jordgubbarna står och väntar i kylskåpet. Imorgon ska vi ut på nya äventyr! Vi hörs!

Våran gulliga hjälpredare :)

2011-04-15
 15:50:38

Våren är här!

Idag har jag passa på och myst med mina tjejer här hemma. Dom har varit rätt så snälla för ovanlighetens skull.  Efter förmiddagsluren så gick vi ut och gungade, numera Ls bästa/roligaste sysselsättning. Hon skulle nog kunna sitta där en hel dag om hon fick det. Fick med henne till affären iallafall och eftersom det är fredag och det var så himla fint väder så fick L sig en glass också, som hon åt upp hela helt själv. Kladdigt blev det och inte tänkte jag ju på det heller, så det var bara att bege sig hemåt och tvätta av stumpan sen. Go och gla var hon iallafall! :) M ligger och sover så snällt i vagnen fortfarande och vi kollar på disney på tvn. Väntar på att E ska komma hem snart, då blir det helg för våran del!

 

2011-04-14
 21:55:11

Kvällsmys

Efter att ha ätit lite middag, så tog vi oss ut till lekparken. Hade ju som sagt lovat L att hon skulle få gunga redan då vi gick från dagiset idag. Men det var ju fullt/ upptaget överallt och hon vart ju självklart lite ledsen då vi gick in istället. När vi gick ut på kvällen så var solen på väg ner men det var fortfarande skönt ute, lagomt kallt och med en värmade kopp kaffe så kunde det ju inte bli mycket bättre.  Vi var ute tills L nästan somnade i gungan. Då vi tog oss in och gjorde iordning barnen för sängen. Nu sover dom sött i vart sitt rum.

M låg i vagnen och hade det skönt. Varm kaffe med mjölk. L gungar och skrattar. Min underbara familj!

2011-04-14
 15:08:25

Stora bebisen

Någon som tror sig vara liten igen?

Ja såhär såg det ut när vi kom hem från dagiset idag. Hon stod först och kollade på den helt överraskad. Sen ville hon ha nappen och nallen. Där låg hon sen och lekte ett tag för sig själv. Gullunge!

 

2011-04-14
 11:29:50

Reebok easytone

Dags att införskaffa sig nya dojjer kanske. Har funderat på dessa skor Reebok easytone. Då det kommer bli en hel de promenader med M på dagarna. Snart drar träningen igång också får vi hoppas på, om den finns tid för sånt när man har två barn :)

2011-04-14
 10:40:38

Dagens M

Imorse tog vi fram L´s gamla babygym som hon hade när hon var liten. Den roade M ett litet tag iallafall, då det var mycke intressant med alla de fina färgerna.

2011-04-13
 22:44:08

Kavat dojjor

Tror det blir dom här skorna L får ha i vår. Har inte tagit och beställt dom ännu men är väldigt sugen eller har fastnat för just dom här iallafall. Kavat skor är väldigt bra tycker vi, då vi har haft vinterdojjor som hon fortfarande använder just nu som har hållt hur bra som helst och ser fortfarande nya ut nästan. Så man får vad man betalar för! Så hoppas dessa är lika bra då också. Kan ju vara bra att ha ett par riktiga skor och sen ett par sommarskor/sandaler. Ja vi får fundera vidare, men det lutar ju åt det hållet iallafall. God natt på er!

2011-04-13
 09:24:44

Dessa nappar

Eftersom M numera är duktig på att suga från bröstet så har vi börjat att testa ge henne napp. För hon har ett sånt sugbehov/snuttebehov. Dock så går det inte lika bra med nappen som med bröstet fast hon har en napp för 0-2 månader, dom minsta alltså, så får hon ändå kväljningar. Nu kan hon iallafall ha den i ca 30-60 sek innan hon spottar ut den igen. Det går framåt!

2011-04-12
 20:24:28

Vårskor

Det händer inte så mycket här. Barnen har precis somnat och vi sitter och kollar på tv. Ska ta och sätta mig och kika lite på skor till Lova igen på nätet. Så svårt att veta vilken storlek man ska välja då man inte kan testa dom som på affären. Typiskt så glömmer man varje dag att mäta hennes fötter och gå efter det och nu när hon har somnat dessutom. Får passa på och göra det nu då medans hon ligger så stilla och snällt :)

2011-04-12
 13:05:15

Nytt i garderoben

Hemklickade klänningar från laredoute till L. Så hon kommer att vara underbar söt i sommar :)

2011-04-12
 11:11:06

Hej huvudvärk!

Vaknde upp i morse och hade en sån fruktansvärd huvudvärk. Som tur var var Molly varit väldigt snäll hela morgonen. Även Sanna svängde förbi här imorse och ville mysa med Molly. Nu ligger lillan och sover. Jag ska ta mig en alvedon och lägga mig och vila jag med innan det är dags att hämta upp skruttan från dagiset...
2011-04-10
 20:57:53

Söndag

Dagen har varit lugn. Vi har spänderat tiden här hemma. Mycket har vi hunnit med då hela familjen gick upp före tuppen imorse, då båda barnen ville gå upp alltså. Föräldrarna var dock fortfarande väldigt trötta. Efter frukosten han Lova bada och jag duscha innan vi gick ut till lekparken och gungade. Solen var framme men det blåste hemskt kallt ändå. Vi hade tagit med oss kaffe och fika, så det var lite mysigt. Lova gungade och gungade, ville inte kliva ur. Hon vägrade att ge med sig fast hon nästan höll på att somna i gungan :) Vi gick in och båda barnen somnade som stockar. Jag passade på att städa, tvätta och stryka kläder. Han även städa i Lovas garderob och rensa lite kläder, som ska läggas ut på tradera. Skulle precis sätta mig ned och lägga ut annonserna och självklart dör ju kameran då. Så nu står den på laddning, så vi får vänta tills imorgon. Jag skulle också behövas sättas på laddning. Så det blir sängen snart då.
2011-04-09
 21:54:26

Shoppar loss

Lova shoppar loss i leksaksaffären idag. Finns det nå roligare än leksaksaffärer? :)

2011-04-09
 21:47:43

Fullspäckad dag!

Idag fick vi fin besök av K. Innan vi hämtade upp henne vid ett tiden, så han vi även köpa lite presenter till nästa helg, handla mat och tvätta bilen. K hade med sig två presenter, en till Lova och en till Molly. Lova fick sig en film, Nicke Nyfiken och Molly fick en tröja där det stod "here comes trouble" hihi :) Vi lagade middag tillsammans, det blev anka med potatisgratäng och hemmagjord rödvinssås. Riktigt gott! Snackade lite skit och annat, som vanligt :) Alltid lika trevligt! Nu har hon åkt hem och ungarna sover. Blir nog sängen för vår del snart också, så trött!

2011-04-08
 22:31:55

Lek i parken

Efter lite gråt och skrik tog vi oss ut till slut. Vi var i lekparken i nästan två timmar tror jag. Molly hade det väldigt skönt i barnvagnen och klagade inte alls allt för mycket. Lova ville "bara" gunga hela tiden. Försökte nog få henne att kliva ur den i en halvtimme, då jag tyckte att det började bli kallt och dags att gå in. Frågade henne snällt om det räckte, om vi kunde gå. Till svar fick jag "Nää, gunga", samtidigt som hon skakade på huvudet (ganska skönt att hon börja förstå vad man säger till henne). Efter ett tag kom M&M och Wille dit också, så då ville hon allt kliva ur och leka med Wille helt plötsligt. Dom gungade och åkte rutschkana och skrattade, dom hade det väldigt roligt iallafall. När det började regna gick vi in och då kom även E hem. Vi fixade lite middag och gjorde iordning barnen för sängen. Lova ligger nu och sover och Molly smågnäller lite. Vi sitter och slappar framför tvn. Jag kollar även runt lite på nätet på skor till Lova. Måste ju skaffa vårskor och sommarskor snart, då hon har växt ur alla sina andra skor. Finns ju så många fina, så svårt att välja!

2011-04-08
 11:34:50

Friday

Första dagen som jag är helt ensamma med båda barnen (då Lova är ledig idag). Det har varit en virrig morgon med två tjejer som inte har velat göra som mamma vill riktigt. Nu är det tyst och lugnt här iallafall, då båda ligger och sover :) Medans jag stod och lagade lunch så somnade Lova i soffan till disney på tvn. Det är sådär när man ska gå upp vid 6 på morgonen. Så det vart ingen lunch för hennes del innan förmiddagsluren. Jag fick för en gång skull äta i lugn och ro, så det var skönt! När gullungarna vaknar så ska vi göra oss iordning för att försöka ta oss ut till lekparken en sväng iallafall, får se hur det kommer att gå. Tur att det ligger så nära då, så Lova kan stå på sin bräda.

Bild från igår, då vi gick hem från dagiset. Testade den nya ståbrädan. Ni kanske ser på Lovas min, jag behöver kanske inte säga så mycket mer, hon var lite smårädd att stå på den då man inte höll i henne. Då hon hade fel handskar på sig så hon inte kunde hålla i vagnen ordentligt, men hon stod på den hela vägen hem iallafall.



2011-04-07
 09:46:34

Dagens Molly

Dagens Molly! Det var en go och glad tjej som vaknade upp imorse. Dock var hennes syster inte lika glad när hon skulle iväg till dagiset. Mycket gråt och gnäll vart det innan dom kom iväg. Solen tittar fram lite då och då men det är riktigt skitväder idag, blåser en hel del och slaskigt ute då det har regnat hela natten. Så vi kommer nog att hålla oss hemma idag, tills vi ska och hämta upp Lova. Då ska vi testa nya ståbrädan till barnvagnen. Lova och E satte ihop den igår kväll. Lova vart väldigt förtjust i den och ville inte göra annat än stå på den (och leka) resten av kvällen, tills pappa tyckte att det var dags för sängen. Idag ska hon få testa den från dagiset, ska bli spännande om vi kommer att ta oss hem eller inte :)

2011-04-06
 21:15:35

bvc besöket

Besöket hos bvc gick bra. Barnmorskan tyckte inte alls att hon var gul längre, så det var skönt att höra. Hon hade dessutom gått upp bra i vikt också, ungefär ett halvt kilo sen föra veckan då vi vägde henne. Nästa bvc besök blir om två veckor igen. Annars så går det superbra med Molly, hon är väldigt snäll och lugn liten tjej. Men man hör redan nu att hon är väldigt lik sin syster. Skriker om hon inte får som hon vill på direkten, hihi. Så det kommer nog bli två bestämda brudar av våra små töser.
2011-04-06
 15:10:46

Dagens Lova

Dagens Lova. Efter hemkomsten från dagiset har vi nu hunnit äta lite mellis och sitter nu och kollar på filmen sköldpaddan Sammy på äventyr medans lillasyster ligger och sover. Jag är iallafall helt slut, efter att bara ha dragit på en barnvagn, paket (paketet från babyshop med ståbrädan har äntligen kommit nu, kommer bilder på den senare) och en bilbarnstol med en unge i samt hålla koll på en annan som ska gå åt rätt håll (Lova). Detta bara från vår parkeringsplats ner till källaren och upp till lägenheten. Helt slut och svettig blev man iallafall. Snart är det dags att börja med middagen, blir nog korvstroganoff med ris idag, mums!    

2011-04-06
 10:09:57

Våren är här!

2011-04-06
 09:43:47

Mitt i veckan

Då var det onsdag då, närmar sig helgen med storsteg. Gick upp imorse och hjälpte min älskling att fixa iordning förskoletjejen, som brukar krångla en hel del när hon ska göra sig iordning för att gå iväg till dagiset nu för tiden. Efter att ha sagt hejdå till dom så vaknar den andra tösen och ville ha en ny blöja och lite uppmärksamhet. Vi käkade lite frukost och kaffe är ett måste numera för att man ska orka gå upp. Inte för att jag ska klaga allt för mycket, då Molly är så otroligt snäll om nätterna. Hon kan ligga och gnälla ett litet tag men inte hon gråter och skriker inte och hon sover nästan hela nätterna förutom då hon ska ha mat och en ny blöja. Jag minns inte att det var såhär enkelt i början då Lova kom till världen, eller är det bara för att man är så van då man redan har en unge sen tidigare, så att man redan är inne i det, att man helt enkelt inte får sova helt oavbrutet? 

Idag ska jag och Molly åka till Bvc och kolla hennes vikt och kolla så att hon inte är gul. Det är dagens planer!
2011-04-05
 09:28:06

Morgonstund

Sitter här med en kopp kaffe så man vaknar till lite. Härligt med riktig kaffe och inte pulver kaffe, det är verkligen stor skillnad. Har nyligen ringt några viktiga samtal så nu är det avklarat...Känns alltid bra att få någonting viktigt gjort från listan.

Idag lyser solen, hoppas den stannar framme så också! Så ska jag och Molly ta oss iväg till affären och handla lite mat inför middan. Ganska skönt att planera och fixa iordning i tid, speciellt när man har två barn att ta hand om. Okej, att det bara har gått en dag då jag har haft båda ensamma hemma då E jobbar till 17. Men det har gått jättebra hittills. Lova sköter sig väldigt bra som storasyster, jag tror hon börjar att förstå att hon är storesyster och att Molly är liten. Lova vill ju gärna mysa med Molly, då sätter hon sin kind lite försiktigt mot Mollys huvud och ler stort :) Mina små skatter!




 

2011-04-04
 13:29:37

Ståbräda

Jag och Molly har bara tagit det lugnt idag. Tvättat och städat lite här hemma. Först var det tänkt att vi skulle gå ner på stan en sväng och kika på en ståbräda till Bugaboon, så storasyster kan ha någonting att stå på medans vi letar vidare på barnvagnsfronten. Kollade runt på nätet istället och hittade ett bra erbjudande på Babyshop, så klickade hem en Bugaboo ståbräda nyss. Inte för att dom är billiga annars heller, men vi måste nog ha en sån om jag ska kunna ta hem båda barnen då vi hämtar Lova från förskolan här framöver. Dessutom är ju Babyshop väldigt snabba med leveransen dessutom, så hoppas redan på att få den till imorgon eller på onsdag. Hoppas Lova vill stå på den också! Strax ska vi och hämta upp storesyster med bilen!

2011-04-04
 09:33:15

Tillbaks till verkligheten

Jahapp, då var det måndag igen och så är vi tillbaka i verkligheten också, då E började jobba igen idag efter två veckors ledighet. Han tog med sig Lova och släppte av henne på förskolan imorse iallafall så det var skönt. Lilla Molly ligger fortfarande och sover i våran säng. Så jag ska försöka planera dagen lite smart. Måste hämta upp Lova vid 14 tiden men har fortfarande ingen syskonvagn, vart tyvärr ingen vagn i helgen, så här står vi utan vagn. Så idag blir det att hämta upp Lova med bilen, för hon klarar nog inte av att gå så långt.
2011-04-03
 14:19:40

Helgen

Igår somnade jag och Molly i soffan på kvällen. Var hemskt trötta efter dagen! Var ju till tjejernas farfar och åt tårta och smörgåstårta (nyttigt!) på eftermiddagen igår. Lova sprang runt som en tok och lekte för fullt med sin kusin Leana och Molly sov nästan hela den tiden vi var där. E han dessutom byta till sommardäck på bilen.

Idag fick vi besök av L&R och deras lilla Kasper som snart blir 1 år. Dom var här och kikade på Molly och käkade lite lunch med oss nyligen. Molly fick en present av Kasper, en pyjamas och ett par strumpor från Polarn o. Pyret, superfina! Nu ligger våra små och tar igen lite krafter så dom ska orka med resten av dagen..

2011-04-01
 19:36:03

Mumsmums

Vi kom inte iväg idag som jag hade planerat riktigt. Det blev bara en sväng förbi Willys och handla lite inför fredagsmyset. Vart en massa frukt, blåbär, jordgubbar och druvor bland annat. Så det är kvällens efterrätt! Mums! Lova är duschad och pyjamasen är på, så nu är det bara Molly kvar som ska hoppa in i duschen innan det är sovdags för natten. För imorgon ska vi på kalas och fira Mollys och Lovas farfar. Nu har vi även hittat en vagn som ska hämtas imorgon! Glad! :) Trevlig fredagkväll!

2011-04-01
 12:11:44

Fredagsmys!

Yes, då var det fredag igen då! Båda barnen ligger för tillfället och sover sin förmiddagslur. Inte får att vi har så stora planer för dagen. Bara ta det lugnt. Det är ju inte så värst fint väder ute heller idag. Har börjat få lite panik vad gäller barnvagn, måste införskaffa oss en syskonvagn nu i helgen. Annars kommer det bli lite krångligt då E börjar att jobba i nästa vecka och Lova ska hämtas från förskolan där vid 14- tiden om dagarna. För gå kan hon ju om hon vill, men det där med tiden och hur bra hon är på att lyssna, busungen! Har kikat runt lite granna dom senaste dagarna på blocket för att hitta en barnvagn. Det blir nog troligtvis en Urban Jungle med en liggdel till den. Fast dom är begagnade så är dom inte speciellt billiga heller. Nästan så att man har lust att köpa en hel ny vagn istället, så man har garanti på den iallafall! Så vi ska väl åka förbi Babyland lite senare idag och kolla om dom har nå bra erbjudande på någon vagn...