2012-02-29
 11:42:05

Familjejympa

Ja det känns ju nästan som vår nu ute. Dags att ta fram joggingskorna kanske? Bilden ovan är tagen från igår, efter att vi var och hämtade upp L från dagis så gick vi till lekparken. Efter att ha haft en väldigt gnäll tjej hela dagen, så blev hon såhär glad när syrran gungade henne.

 

Idag onsdag, sitter jag och planerar lite. Peppar mig själv på att ta tag i och skaffa mig träningskort i veckan på Friskis & Svettis. Kollade även upp lite olika aktiviter för L. Nu när hon börjar komma upp i åldern och börjar förstå lite mera. Så våra söndagsmornar hädanefter kommer att bestå av familjejympa/barnjympa på friskis & Svettis. Tror L kommer att uppskatta det iallafall!

2012-02-28
 16:11:57

Skratt & Dans.



Såhär kan det se ut här hemma. Just nu är det tyvärr inte så. M fick feber inatt. Efter mycket gråt och gnäll hela dagen lång. Skulle bli buren vart man än gick. Väldigt mammig. Ser att fler tänder är på väg upp, så undrar om det är det som gör henne så här kinkig. Hoppas på att det blir bättre snart. Annars rullar dagarna på. L går på dagis igen. Inga problem med att komma tillbaka till rutinerna för henne. Kul att träffa kompisarna tyckte hon iallafall.
2012-02-27
 14:48:57

Nyklippt tjej

Inte för att det finns så mycket att klippa dock. Toppade lite bara. Men söt blev hennes frilla iallafall.

2012-02-27
 09:12:01

Thailand 2012

Precis hemkommen efter tre härliga veckor i Thailand med hela familjen + barnens mormor/morfar och morbror. Längtar faktiskt lite tillbaka redan. Speciellt då man sitter och kollar på bilderna därifrån. Så nu är det bara att börja planera inför nästa resa då :) Här kommer lite bilder från resan iallafall.