2010-07-31
 21:54:05

Filmklipp från kalaset


2010-07-30
 21:45:49

Lovas 1årskalas

Idag har vi haft kalas för Lova, fast hon egentligen fyllde år igår. Men tyvärr jobbade jag då så vi tog och firade stort idag istället. Hade över lite goa vänner och släktingar på lite fika och tårta. Hon fick en massa fina presenter också bla fjällräven mini väska, en rosa bobby car och en rolig leksak. Kan inte riktigt förstå att hon redan är 1 år liksom. Tiden går alldeles för fort. Snart lär hon väl sig att gå själv helt och hållet också, våran lilla tjej. Har filmat lite från dagen också, men det har inte laddat klart ännu så det får komma upp imorgon istället :) 

 

Öppnar presenter, men pappret är fortfarande roligast.

2010-07-27
 10:26:45

Skip hop duo deluxe

Har nu äntligen tagit och beställt en ny skötväska. Vart en Skip Hop duo deluxe. Är så himla less på den vi har. Har ju haft en liten "vanlig" väska hängandes på barnvagnen som det inte rymdes någonting i. Nu efter lite om och men så beställde jag hem en skip hop, som jag har kikat på ett tag nu.

"En svart, Skip Hop duo deluxe vart det."


Nu ska vi fortsätta och städa lägenheten. För senare kommer vi få besök av Sanna och Vidar som kommer hit och firar Lovas födelsedag lite tidigare :)

2010-07-25
 20:23:45

Sina första steg

Igår kväll tog Lova sina första riktiga steg, helt själv utan att behöva hålla i sig. Fyra hela steg! :) Idag har hon gått mera. Så himla sött när hon tar sina små steg och nästan springer mot en. Annars har det inte hänt mycket här. Jobbar på. Varit ledig idag och fram tills på tisdag. Skönt! Vi har försökt storstäda här hemma. Dock har vi inte kommit så långt. Har mer än halva lägenheten kvar innan vi gav upp för dagen. Men ska man städa ordentligt så tar det tid. Till middagen vart det hemgjorda köttbullar med potatis och gräddsås. Lova satt med sina nya bestick och satt och åt själv från sin tallrik. Gick bra ett tag iallafall då hon använde sig av besticken för att äta, sen vart hon less och tog med händerna istället, tog helt enkelt för långt tid :) Nu sover hon gott i sin säng och vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen.
2010-07-21
 08:02:42

Rullar på..

Dagarna bara rullar iväg. Igår var jag ledig. Vi gjorde inte så mycket då. Var en sväng till stan på dagen men på kvällen tog vi det bara lugnt. Idag vaknade Lova halv sju så då var det bara att gå upp. Tur att man kan turas om att gå upp med henne så man kan få sova lite längre ibland. Idag börjar jag jobba 11.30-19.30 så det kommer bli en lång dag.

Från helgen då vi var hos Lovas kusin.

 

 




2010-07-18
 22:11:14

Buzzador

Idag var vi och hämtade ut Lovas paket som hade kommit från Buzzador.



Vi/Lova ska nu här framöver få testa på Nestlés Päron/Äpple & Äpple/Banan efterrätter/mellanmål. NaturNes är en god och spännande efterrätt utan tillsatt socker och med 100% frukt med precis lagon stora mjuka bitar.

Vill du ochså testa olika produkter? Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
För att bli medlem klicka HÄR
Vill ni veta mera klicka HÄR

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

2010-07-18
 10:28:07

GI vecka

Igår eftermiddag kom vi hem. Åt lite middag och gick sedan ut för att promenera så Lova fick testa nya sittdynan som mormor hade sytt till henne. Passade perfekt, hur fin som helst också!

Idag blir det att åka och storhandla mat då vi knappt har någonting i kylskåpet. Ska ta och skriva upp matschema också för veckan hade jag tänkt mig. Denna vecka börjar vi med GI och blir nyttiga också. Så vi får se hur det här kommer att gå. Ska gå och hämta ut Lovas packet som hon har fått från Buzzador med mellanmål/efterrätter från Nestlé barnmat som hon ska få testa. Ska även försöka ta mig ut på en powerwalk eller joggingtur lite senare idag.

Testsitter på nya sittdynan som mormor sytt.

2010-07-16
 22:16:33

En tidig födelsedag för prinsessan.

Idag firade vi Lovas "födelsedag"! Lite tidigt. Men även släktningarna här ville vara med och fira, då de inte kommer att kunna vara närvarande på hennes riktiga stora dag. Självklart ska vi fira henne på hennes riktiga födelsedag också. Vart lite fika och jordgubbstårta. Finns det någonting godare än jordgubbstårta säger Lova.

 

2010-07-16
 10:28:59

Goa vänner, god mat, gokväll!

Här kommer lite bilder från gårdagen. Lova var hemma med mormor och morfar medans mamma och pappa var ute och roade sig. Vi satte oss på färjan (BBB) vid 21.30 tiden och vädret kunde inte vara mycket bättre. Vi kunde helt enkelt inte ha avslutat kvällen mycket bättre än såhär!






2010-07-13
 22:01:27

Luleå --> Piteå

Vi tog oss tillslut iväg till Piteå med lite om och men. Lite besviken vart man ändå. Fanns inte mycket att se där. Vi satt på ett fik och drack kaffe och fikade lite. Gick runt lite och for sedan hem. Dagen har varit väldigt lugn annars förutom att Lova härjade som bara den då vi satt och fikade, helt hysterisk och bara skrek, vägrade totalt att varken sitta mellan oss eller i barnvagnen. Däremot skulle hon kolla runt och prata med alla andra som satt runt omkring oss :)



2010-07-13
 11:30:37

Gomat och minigolf

Igår var det gomiddag, grillad kött med potatisgratäng på en måndag, mums. Det kan inte bli bättre än så. Efter middagen for vi och spelade lite minigolf. Det gick hur kasst som helst, för mig iallafall, kan vara så nära hålet men missar det ändå. Lova sov iallafall gott i sin barnvagn.



Just nu sitter vi och väntar på att min pappa ska komma hem. Så ska vi kanke ta oss till Piteå en sväng och shoppa och bara kika runt lite. Vi skulle först till Storforsen och kolla men det vart lite ändrade planer.
2010-07-11
 19:42:25

11 Juli 2010

Har varit lite dålig på att uppdatera. Har varken haft tid eller orken. Det är helt underbart att vara här uppe i Luleå. Fast det inte är sådär jättefint väder. Idag lyser iallafall solen, så vi får hoppas att den vill fortsätta så också. Jag gick upp vid 6 imorse, tog på mig kläder och gympaskorna och gick ut på en powerwalk med pappa. Det var riktigt härligt! Gjorde det igår också men inte så tidigt dock. Så nu ska man försöka kliva upp lite tidigare varje dag för att sedan gå ut och gå en timme varje dag. Hoppas man inte tappar motivationen bara.

Helgen har varit väldigt bra. I lördags gick jag och E ut första gången på länge, då Lovas mormor och morfar så gärna ville sitta barnvakt. Satt på ett uteställe hela kväll med några vänner och åt gott, det var en mycket trevlig kväll!

Idag har vi varit till stranden bara jag och E med några vänner och spelat basket och fotboll. Varmt och skönt var det, svettigt vart det iallafall. Gu så länge sen man spelade. Så imorgon kommer jag nog ha lite träningsvärk ;)

Idag har Lova lärt sig att säga "Ojj!" och "Oska" (Morbror Oskar)


2010-07-07
 20:43:28

Sommar

Här kommer lite bilder..








2010-07-07
 11:30:27

Ingen sladd= inga bilder

Skulle uppdatera igår med bilder från dagen men hittade tyvärr inte sladden till kameran. Så vi ska ta och leta fram den idag någon gång. Vi hade jättefint väder igår och Lova kröp på gräset mest hela dagen med sina nya krypskydd som hade kommit samma dag som vi kom till Luleå. Funkade hur bra som helst. Hon fick även bada ute i sin badbalja, satt där och plaskade. Finns härliga bilder på det och andra bilder som kommer att komma upp här senare då vi hittar sladden :)

Idag är det inte lika fint väder dock. Därför ska vi ta oss in till stan en sväng efter vi har ätit lunch och shoppa lite :)
2010-07-04
 21:03:13

Äntligen Lule!

Har jobbat hela helgen. Kom hem för en timme sen. Nu har jag semester! Hehe. Jobbat en vecka och har semester i två veckor nu, härligt! Imorgon beger vi oss upp till Norrland, Luleå. Ska bli så kul att få träffa familjen, mamma, pappa och bror och alla andra också. Ska bli trevligt att äntligen få umgås lite med familjen också, alltså E och Lova. E har ju jobbat så himla mycket den senaste tiden så man kan säga att vi inte har hunnit umgås så mycket här hemma. Så nu ska ja verkligen njuta av min semester. Det har även gått bra för E med att ta hand om Lova. Dom har varit ut och härjat hela helgen och hittat på saker att göra.
2010-07-01
 21:36:52

1 Juli 2010

Det händer tyvärr inte så mycket här. Imorse tog vi oss ut ganska tidigt på morgonen för att slänga lite glas i återvinningen och gå och panta lite burkar och handla lite mat på Willy:s. Var även förbi Babyland för att försöka hitta kryp knäskydd åt Lova. Då hon hade varit hos sin farfar så hade hon och hennes kusin krypit så mycket så de var helt röda om knäna båda två (Hon är fortfarande lite röd). Därför vill jag nu införskaffa dessa nu när vi ska upp till Luleå då mina föräldrar har gräsmatta, så hon kan krypa runt i kortbyxor utan att få allt för ont i knäna. Hittade ialllafall på nätet som jag beställde. Så nu kan hon krypa hur mycket hon vill! På eftermiddagen kom Vidar och Sanna förbi och hälsade på. Vi fikade och pratade och barnen var busiga som vanligt! :)

Dessa vart det från Babyshop som heter Kalle kryp.