2010-02-27
 20:35:34

Helg

Har varit lite dålig med uppdatering här. Har haft så mycket annat att göra då vi har haft besök här hela tiden. Idag var det dags för babysim igen, men idag fick K följa med på babysimmet istället, då Eddy skulle och hjälpa sin mamma med flytten. Lova var lika glad idag och simmade runt. Fick dyka massor. Sedan efteråt begav vi oss ner på stan för att träffa Sanna, Vidar, Katarina och Neo, träffade även på Karin, David och Oliver där. Det var riktigt trevligt fast det bara vart en snabb lunch på Nancy´s då K skulle bege sig hemåt med tåget. Sen fick hon telefonsamtal om att det inte var så bråttom hem längre så vi kollade runt på stan tills dom stängde och begav oss hemåt sedan i snö- regnvädret. Var jätteblöta när vi kom hem. Då var Eddy hemma och hans kompis D hade kommit på besök. Vi beställde mat från Barolo, mums, vart en skaldjurspasta den här gången. Nu sitter vi och ser på Melodifestivalen och myser. Trevlig lördag!
2010-02-26
 11:55:08

Uppdatering

Håller på och rensar bland Lovas kläder och hittade denna mössa, som hon hade när hon

var nyfödd. Tiden går alldeles för snabbt, våran

prinsessa blir 7 månader på mådag.

 

2010-02-25
 20:45:39

Dagen

Var in till stan och lämnade tillbaka napphållaren idag. Skulle även träffa Sanna och Jessica på stan för en fika. Blev dock bara Sanna, då Jessicas lilla tjej ville  kika ut inatt. Men det var lika trevligt ändå med bara Sanna. Vi gick runt på stan först och kollade i affärerna. Hamnade sedan på Nancys som vanligt och satt där länge och bara prata om allt möjligt. Lova var också med och pratade hela tiden :)

Imorgon måste jag ta tag och städa lite här hemma då vi ska få besök imorgon och i övermorgon. Vi ska även på babysim, drop- in med Katarina och Neo. Sedan kommer K på kvällen, så vi ska bara mysa!
2010-02-24
 21:04:29

Promenad

Vi tog en promenad till Babyland för att kolla om de hade något roligt. Hittade den där napphållaren som jag ville köpa till henne, så nu slipper man betala för frakten iallafall. Sedan gick vi till Weda Lek- affären som låg bredvid. Lova fick en ny leksak hem också. Sån där klossar med stjärnor, ringar trianglar mfl, som man kan sätta i en låda som bara går i rätt om man sätter i rätt hål, så hon får lära sig att tänka lite :) På hemvägen njöt vi av solen och Lova sov jättegott i barnvagnen. När vi kom hem var det dags att laga middag, vart hemgjorda köttbullar, bulgur, tomatsalsa och sallad. Vart riktigt gott. Eddy kom hem lite tidigare idag för att få umgås lite med familjen, så just nu får prinsessan höra på lite sagor som hennes pappa läser för henne :)

Mina älsklingar! ♥





2010-02-24
 13:27:02

städ

Vaknade med världens huvudvärk då jag skulle gå och göra morgonvälling till Lova. Tog en alvedon och la mig igen. Fick sova tills Eddy gick till jobbet då piggelin inte ville sova längre. Som tur var hade huvudvärken lagt sig lite iallafall. Och nu ligger hon och sover efter att ha gnällt lite. Hon har blivit lite dålig på att äta vanlig mat de senaste dagarna nu, vill hellre ha välling. Eller så tycker hon enkelt inte om det mat jag ger henne.


Avklarad disk så nu är det glänsande fint på diskbänken. Ni skulle ha sett hur hemskt det såg ut, då man inte har diskat på två dagar. Inte fräscht. Det är strålande sol ute, ska nog ta och passa på och gå ut när hon vaknar. Sen skulle vi behöva ta och städa resten av lägenheten också. Måste ta och börja någonstans annars kommer det inte bli något gjort. Så börjar nog rensa ut bland Lovas kläder och packa ner de kläder som är för små för henne.
2010-02-23
 22:07:07

BVC

Vi var på Bvc vid 11-tiden, då det var dags för 6-månadskontrollen. Allting gick jättebra. Lova var jätteduktig tyckte läkaren. Sedan gick vi in till stan för att luncha med Neo och Katarina. Efter det skulle dom till bvc också. Så jag och Lova vandrade vidare på stan. Shoppade lite granna. Hittade en jättefin tröja på Polarn o Pyret, har varit in och kollat på den några gånger innan och tyckte att det kanske var dags att köpa den nu :) Bara älskar ränderna. Köpte dessutom napphållare till henne av märket Elodie details (från HippoKids) efter de är de enda som passar till hennes nuk- nappar (eftersom hon inte tar någon annan sorts napp), men funderar på att gå in och lämna tillbaka den (köpte den svarta, kanske lite för killigt men vill heller inte ha rosa då hon har allt i den färgen)..var inte lika fin som jag trodde att den skulle vara. Vart väl lite desperat när man stod där och valde, men hitta senare finare modeller på nätet som jag nog ska sattsa på istället. Som jag har nämt tidigare så hade jag ju funderat på att köpa barnvagnshänge med filurer, då jag idag istället hittade dessa lipfish- märket barnvagnshängare som nästan ser ut som filurerna och som dessutom var billigare. På vägen hem låg Lova och kollade på dom och lekte med det, så det kommer nog att komma till användning :)



2010-02-22
 10:44:27

Bra start

Sötnosen vakna nyss kl; 10:20, så idag fick vi verkligen sovmorgon. Vi får väl hoppas att hon lägger sig i tid ikväll då också. Det är jättefint väder ute, solen skinner och vi funderar på att gå ner på stan en sväng. Om man nu kommer fram på vägarna. Ska försöka hitta en present till K som ska komma till helgen för att hälsa på oss från Uppsala. Ska bli jättetrevligt!

Jag kom dessutom just att tänka på att vi måste ha fått världens goaste unge.(Det säger väl alla föräldrar om sina barn för hoppningsvis) Hon är så söt och nog världens snällaste och goaste tjej.

2010-02-21
 20:28:26

Söndag

Ursch va trötta vi var imorse, men tyvärr ville busungen inte sova längre än till 7. Har väl inte hänt så mycket idag. Vi var förbi Lovas gammelmorfar eller vad det nu heter (Vi har diskuterat det flera gånger om vad man ska kalla det ,men kommer aldrig fram till något vettigt, då inget av det känns rätt hur man än säger det) eller så kan man kalla dom för farmors far eller fars mors far. När vi kom dit fick killarna skotta lite snö. Medans vi tjejer fick sitta inne i värmen :) Snart ska ju Lova få en tjejkusin, ska bli jättekul. Gammelmorfar tyckte att hon var jättesöt och att hon hade vuxit och blivit stor tjej. Fast dom inte har fått se henne sedan hon föddes, lite dåligt av oss. Lova satt och babblade på ovanligt mycket och var jättesnäll. Själv fick man höra en massa nya ljud från henne, mer prataktigt än förut iallafall.

Lova påväg till mormorsfar. Man måste ha mycket kläder på sig när man går ut så man inte fryser :)




2010-02-20
 22:13:19

Fetlördag

Det gick jättebra på babysimmet. Det var lite mer fart i Lova och hon verkade tycka att det var kul. Idag fick hon även dyka, som gick hur bra som helst. Så gissa vem som var helt slut efter passet :) Somnade i bilen då vi åkte och storhandlade på Ica Maxi. Dagen har gått jättefort. När vi kom hem så var det ju nästan dags för middag. Det vart lyx som vanligt, när det är helg, kött med potatisgratäng. Har dessutom efterrätt i kylskåpet som står och väntar. Blir jordgubbar med kladdkaka och glass, mumsigt. Nu har Lova precis somnat för natten. Har tänt en massa ljus så nu ska jag och älsklingen ta och mysa av resten av kvällen som är kvar.

Gullunge ska precis iväg på babysim

Lurade mamma att jag var trött och busade i sängen istället

 

2010-02-20
 10:02:06

Vända sig

Dagen började väldigt bra, fast det är skitväder ute. Vaknade av att en glad lite tjej låg och smileade åt en i sängen. Har ju som sagt tidigare försökt få henne att lära sig vända från mage till rygg alldeles själv. Det har väl gått sisådär då hon inte har velat ligga på golvet allt för länge. Men idag, det första hon gör när jag lägger ner henne på golvet är att vända sig från rygg till mage, helt utan problem :) Var så himla kul, trodde först att det kanske bara var en engång företeelse men icke. Testade igen och vips så vänder hon sig utan problem!

Snart ska vi på babysim.
2010-02-19
 22:01:50

Busungar

 

2010-02-19
 10:40:58

Fredagsmys

Dagen började tidigt idag. Gick upp strax efter 7-tiden. Då vi skulle vara på Oxback. klockan 8. Var lite trött eftersom man inte är van vid att stiga upp så tidigt. Förutom när man ska upp vid 6-tiden då sötnosen ska ha sin välling. Men sen somnar vi ju oftast om, så vi kliver väl inte upp förrän vid 9-9.30 tiden. Lova var då trött då jag fick väcka henne då overallen skulle sättas på. När vi hade kommit några meter kände jag verkligen vilket helvete jag hade framför mig. Var ju hur tungt som helst och plumsa i snön, då det hade snöat en hel del inatt. Ursch, var ju värst dock då man gick hem då det bara var uppförsbackar. Iallafall, Bm vart jätteförtjust i Lova som hon inte hade sett på flera månader och satt väl mesta av tiden och gullade med henne. Nu efteråt känns det bättre att ha fått prata med någon som kan om det där och blivit av med skitet. Så vi får väl se om det blir bättre nu. Senare i eftermiddag kommer Sanna och Niklas med Vidar, då vi ska vara barnvakt åt busungen, då hans föräldrar ska iväg på biobesök. Sen blir det fredagsmys, det behöver jag verkligen nu!

Lova just nu.

2010-02-18
 14:21:02

Bellio

Funderar på att köpa ett par till Lova. Fanns i så många fina färger.
Finns på Pirum Parum

 

Ekologiska skinntofflor från svenska Bellio. Tillverkade i mjukt svenskt ekologiskt läder som andas bra och formas efter foten. Toffeln har en mjuk sula av spaltläder som gör den följsam och samtidigt ger ett bra halkskydd. Resåren i vristen gör toffeln lätt att ta på och av samtidigt som den sitter bra vid lek och bus. Tofflorna är helt svensktillverkade. Lädret garvas ekologiskt och vegetabiliskt på Tärnsjö Garveri i Uppland och tofflorna sys för hand i Docksta Skofabrik. Färgningen är helt utan farliga substanser.

2010-02-18
 09:31:21

Dagen

Idag är det sorligt ute, så vi ska väl försöka ta oss ut en sväng kanske jag och Lova. Hon har varit lite förkylld. Och jag har varit väldigt hängig och trött dom senaste dagarna. Nu blir det frukost iallafall...sen får vi se vad dagen har att erbjuda...
2010-02-17
 10:46:49

Ta tag

Sånt skitväder ute, har verkligen ingen motivation till att göra någonting. Saknar redan mamma, pappa och bror. Det kanske blir så när man har varit med dom i två veckor och nu är ensam i en 52 kvm lägenhet och det är totalt tyst, förutom när Lova skriker förstås.(Klart jag var glad att se Älsklingen!) Är dessutom lite less på lägenheten våran. Vill flytta nu! Man orkar ju inte hålla på och fixa heller då det alltid nästan ser förjävligt ut överallt, hur mycket man än försöker. Dags att ta tag i saker och ting kanske...
2010-02-16
 17:42:56

Nedstämd

Det var riktigt trevligt med lite besök idag. Lova och Santos satt i babygymet och lekte tills dom var helt slut och somnade. Jag och Susana satt och åt kladdkaka och drack kaffe och pratade om allt möjligt. Tyvärr har jag haft huvudvärk hela dagen och har haft det sedan från igår. Inte alls kul. Har börjat fundera på vad det kan vara. För när jag åkte upp till Luleå hade jag fått en massa utslag eller vad man ska kalla det i ansiktet och det kliade som bara den. Och det var i sambad med när jag skulle få min lingonvecka också. Kanske är allergisk mot koppar? Måste nog ta och ringa Oxback och höra. För det här är inte alls kul. Känner mig lite nedstämd också! :(

 

2010-02-16
 11:55:28

Tradera

Snart kommer Susana och Santos på besök. Kladdkakan står i ugnen och Lova sover sin förmiddagslur, så jag ska väl passa på och äta lite lunch då. Hämtade ut ett paket på Axéns för någon dag sen. Skulle visa upp vilken fin Polarn och Pyret jacka Lova hade vunnit på Tradera. Så den kommer hon att använda mycket! Börjar bli lite små less på overallerna :) 

2010-02-15
 15:28:35

Besafe

E ringde för ett tag sedan och sa att de återkallar Besafe izi kid X3. Den vi har köpt i Lördags till Lova. Då det är har blivit nå fel konstruerade, tydligen så hjälper inte bältet något om man skulle krocka. De hade  tydligen två olika bäten på dessa X3 som de säljer. Så alla X3 är inte fel. Jag tog iallafall och ringde dom och frågade hur vi skulle gå till väga, men han var tvungen att ha serienr som var i själva stolen för att kunna se om den var en av de som skulle återkallas. Men E har ju bilen idag. Så han skulle ringa till honom och höra. Så vi får väl se vad dom har sagt då han kommer hem från jobbet sen. Hoppas att det är det rätta bältet på den.

Läs mer om det här.

2010-02-14
 21:21:56

Mums

Dagens go middag.

2010-02-14
 19:32:21

♥-dag

Dagen har gått väldigt snabbt. Känns som att vi inte har gjort så mycket och nu är det redan kväll. Snart sovdags till och med. Vi hade besök av Karin, David och Oliver idag. Eddy hade bakat äppelpaj, gott var det. Sedan spelade vi lite Buzz, gick nästan lika dåligt den här gången som sist då vi spelade. Nu märker man verkligen att man inte alls har hängt med om vad som hänt i världen eller i skolan hehe. Men några frågor kunde man ju iallafall, så IQ fiskmås har man kanske inte. Lova fick sin sena julklapp från Oliver idag :) Hon fick jättefina Nova star byxor, en body från Småfolk och en skallra. Ojj va hon kommer att använda dom mycket! Nu sitter familjen i köket och väntar på att köttet och bakat potatis i ugnen ska bli klart så vi kan äta middagen och mysa resten av alla ♥-dag som är kvar.

Grattis bror än en gång på 15-årsdagen!!

Lovas julklapp från Oliver.

Lova för 10 min sen innan hon nästan somnade i stolen.

2010-02-14
 11:03:00

Hem

Jag orkade inte blogga igår, hade det lite stressigt. Hemresan gick jättebra och Lova var jättesnäll hela flygresan. Direkt när vi kom hem fick vi besök av Robban och Lisa som kom förbi för att hälsa på Lova och lämna Wiiet som vi skulle få låna och testa. Jag vart ju lite sugen på att köpa ett, men Eddy tyckte att vi först skulle testa om det var något att ha innan vi lägger ner en massa pengar. Gården firade vi alla hjärtansdag som många andra kanske också gjorde. Var super mysigt. Vi beställde mat från Barolo. Jag tog flamberade pilgrimsmusslor, halv hummer och champi pasta, mumsigt och Eddy tog Oxfilé pasta. Vi satt och såg en romantisk film till middagen också, Imagine me and you. Och åt jordgubbar med glass och vispgrädde.

Jag och Lova fick jättebra platser på planet. Satt på rad 2a och hade dessutom alla tre platserna för oss själva medans dom andra fick sitta och trängas kändes det som, eftersom planet nästan var fullsatt. Så vi hade mycket utrymmen så Lova kunde sitta och leka själv.

2010-02-12
 21:20:52

Prinsessan Lova

Idag har jag fått agera som modell för mamma. Jag var mer förtjust i att äta på klänningen eftersom den var så himla fin med alla dessa paljetter :)

2010-02-11
 19:51:14

Dagen



2010-02-11
 13:36:18

11-02-2010

Har hållt på och göra sushi hela morgonen. Är äntligen färdig. Hade huvudvärk och tog en huvudvärkstablett, fick bivärkning och vart svintrött nu istället, men huvudvärken är då borta. Men sötnosen sitter på sängen och kollar på en och bara ler tillbaka. Icke får man ta en liten tupplur för henne. Vill bara busa. Får vänta till hennes mormor kommer hem så man får lite avlastning och kanske vila lite grann innan gästerna kommer idag. Idag fyller pappa år. Vi köpte en OBH nordica massagestol till honom. Grattis på födelsedagen pappa!!

2010-02-10
 21:08:18

Tittut

Detta är resultatet av hårfärgningen. Efter några omgångar så vart det bra tillslut :)
(Håret är lite ljusare i verkligeheten och inte sådär rött heller som på bilden)

Dagen började med att vi lekte tittut leken :)

Idag fick vi även besök av Sepide och Johanna på eftermiddagen. Satt och fikade och pratade mest skit :) Annars har det inte hänt så mycket idag. Imorgon blir det att laga sushi, mumsigt. Hoppas det blir lika gott som köpes. Sedan på eftermiddagen kommer släkten på kalas då vi firar bror och pappa. Ska bli gott med lite tårta!

2010-02-09
 16:43:03

Nu går det undan

Gåstolen som Lova har här är mycket bättre än den vi har hemma (För med den når hon ju ner med fötterna iallafall). Nu får man verkligen vara på sin vakt. För nu börjar det gå undan. Hon har dessutom börja gå med hjälp av stöd då man håller i hennes händer, så det är jätteroligt :)

Idag var vi ut till Storheden, det var jättehalkigt på vägarna, vågade knappt köra. Speciellt i en rondell som jag inte alls gillar att köra genom hade nu en långtradare kört i diket när vi kom där. Vi skulle köpa en present till pappa som fyller år nu den 11:e Feb. Och min bror fyller år den 14:e Feb (På alla ♥-dag). Så vi ska fira båda samma dag istället.
Eftersom jag och Lova åker hem nu på Lördag.

Snart kommer kusin S på besök.
2010-02-08
 21:08:03

Trevlig dag

Idag fick vi finbesök jag och Lova av min barndomskompis Madelene Vi åt lite lunch och pratade i flera timmar om gamla minnen och nuet, bland annat om saker vi gjorde när vi var små. Det var jättetrevligt iallafall. Lova var väldigt förtjust i henne, trivdes jättebra i hennes sällskap, dock så sov hon ju halva tiden :) Sedan på eftermiddagen så åt vi go thaimiddag. Måste passa på nu när man är här uppe, eftersom man är så kass på att laga det själv(Måste ta och lära mig!). Sedan var vi på Willys och handlade lite, bland annat mat till Lova, banangröt, eftersom äppel-och pärongrötet inte verkar gå hem hos henne längre, då hon bara spottar ut allt på mig istället. Vi köpte även sushigrejer, ska ta och laga till min bror som tjattat så himla mycket om det. Så ska laga det till honom nu så han blir less.

Imorgon ska vi ut till Storheden och härja jag, Lova och mamma. Sen får vi se om kusin S kommer förbi på besök eller om min gamla klasskompis Sepide kommer. Min andra gamla klasskompis Johanna får man ju aldrig tag i, inte så ovanligt faktiskt. Hoppas iallafall man hinner träffa dom innan man åker hem igen. Var ju ett tag sen man såg dom. Nu ska jag ta och ringa älsklingen där hemma och höra hur hans dag har varit.

Jag kan verkligen rekommendera det här märket. Efter att ha använt den (kashmir ljusbrunt, 560) och haft i balsamet efteråt så kändes håret helt underbart mjuk och glansigt, luktar dessutom ingenting heller. (Ska försöka lägga upp nå bild på hur håret vart lite senare också)

2010-02-07
 20:58:51

Shoppa

Jag måste försöka att trappa ner på mitt shoppande till Lova. Finns nästan inte en enda gång då jag går på stan och inte köper något till henne. Jag skämmer verkligen bort henne och saken blir ju inte bättre då även mormor gör det :) Idag fick hon två långärmade bodysar en vit och en ceriserosa och två mjukisbyxor i matchande färger till bodysarna. Hittade även lite grejer till mig själv också :)

Har pratat med en barndomskompis idag som jag inte har träffat på evigheter. Så imorgon ska hon komma förbi, ska bli jättetrevligt. Ska försöka fixa lite thaimat till lunch också. Ska bli kul att prata om gamla minnen, har verkligen saknat det :) 


Body från H&M, 49,50:-
Sweatshirtbyxa från H&M, 49,50:-
2010-02-07
 11:29:22

Ny design

Funderar på att göra om min sida. Börjar faktiskt redan bli lite less på den fast jag inte har haft den så länge. Får se när man orkar börja fixa och dona med PS CS4. Förstår mig inte riktigt på den ännu, men det är iallafall riktigt kul att exprimentera med det.

Solen skiner även idag. Jag och mamma funderar på att åka in till stan igen och shoppa lite. Vart ju inte så många affärer sist, bara 3-4 stycken. Tycker att det är så himla svårt att gå och kolla på grejer när man har med sig barnvagn och dessutom kommer man ju inte fram överallt, skitjobbigt, tar ju en massa extra tid. Funderar på om hon ska få vara hemma istället, om någon nu vill vara barnvakt förstås. Senare idag på eftermiddag ska det komma folk på besök, som tydligen har tjattat på mamma om att vi ska ta och komma förbi och visa upp Lova för dom. 

Gullunge med sin nya klänning hon fått från mormor

2010-02-06
 12:42:39

Sol

Det är jättefint väder ute. Soligt och -10,2 grader. Har varit på en promenad med familjen och just nu ligger Lova fortfarande ute i barnvagnen och sover så gott. Vi ska snart gå ner till famor och farfar, har blivit bjudna dit på lite fika :) Senare idag ska vi försöka fixa mitt hår, får se hur mycket ljusare det kommer att bli, kanske blir katastrof men hoppas ju inte på det iallafall. Ikväll blir det mys framför soffan med någon bra film kanske..

2010-02-05
 19:51:25

Pannacotta

Nu sover sötnosen. Ny duschad och ny ätit. Så sover man gott ett tag iallafall. Hon har inte varit så värst glad idag då hon har gråtit och varit väldigt gnällig. Tror att det hade med magen att göra. Men när vi var hos S och hälsade på så var hon hur glad som helst och pratade en massa. Dom hade verkligen gjort det fint där, nya tapeter i alla rum och nytt golv också. Kan då säga att Luleåbo är mycket bättre än Telgebostäder. Om man jämför deras lägenhet med våran så är våran hur risigt som helst. Så nu längtar jag verkligen tills vi hittar en ny lägenhet. 

Middagen är avklarad som var jättegod, tog två portioner "fy på mig!!" men det var så himla gott. Nu väntar vi bara på att efterrätten ska bli klar, då den står på kylning. Det vart en hallonpannacottapaj istället för blåbär, då vi bara hade hallon i frysen. Men den blir nog god ändå :)
2010-02-05
 10:53:20

Fredagsmys

Äntligen fredag. Nu är det dags för fredagsmys, i och för sig så har man ju haft det hela veckan men det är väl lite extra då det är fredag, bara själva ordet gör ju hela saken. Ingenting är inplanerat idag. Pappa har tagit fram kött så det blir det till middag med klyftpotatis och rotfrukter. Till efterrätt hade jag tänkt göra den goda blåbärspannacottapajen, receptet jag fick av Sanna :) Det kanske blir att fara förbi kusinen S en sväng och kolla på deras nya lägenhet och hennes bulle hehe. Nu är det ju faktiskt inte så länge kvar för henne heller, dryga månaden bara. Jaja, vi får väl se vad dagen har att bjuda på idag...
2010-02-04
 22:43:08

Dagens

Provar sin...

nya mössa!

2010-02-04
 12:06:46

Nautilus vs Friskis&Svettis

Hmm jag har svårt att bestäma mig om vart jag ska börja träna någonstanns när jag kommer hem igen. För då är det dags för hårdträning och äta hälsosamt som gäller. Tycker att de har lite mer utbud på Nautilus än på F&S  men samtidigt så kostar det ju lite mer där, så frågan är om det är värt det? kommer jag att träna så pass mycket då? Ja jag får fundera vidare, har ju som sagt drygt en vecka på mig.

Lova sover sin förmiddagslur. Sen blir det att åka in till stan och kolla lite. Eftersom vi har kommit fram till att vi skulle prioritera Lovas nya bilbarnstol först och främst så blir det ingen ny kamera ännu, kanske nästa månad. Så då får jag väl gå och shoppa loss lite istället ;)
2010-02-03
 19:34:52

Nya kamera?

Nikon D5000...



eller Nikon D3000..




2010-02-03
 16:14:17

Boden

Idag har vi varit på upptäcksfärd till Boden hihi. Dom har ju öppnat en ny galleria där som heter Enter. Vart dock väldigt besviken då jag förväntade mig mycket mer av den, tyvärr var den inte större än den Smedjan i Luleå som vi har. Vi fick iallafall go fika på Opalen där vi satt och myste och alla runt omkring var så förtjusta i Lova på hur söt hon var :) Utanför Enter hittade vi en barnbutik som jag bara var tvungen att kika in i och kom inte ut tomthänt heller. Lova fick sig en Villervalla tröja/tunika, gillar de röda dejtaljerna på ärmarna, fanns i massa olika fina färger.

 

 


2010-02-02
 19:33:27

Puss

Pussar till pappa!!

2010-02-02
 13:23:31

Snö

Natten har varit lite jobbig då Lova inte har sovit så gott som hon brukar göra. Det var som att hon kände på sig att vi inte var hemma, så hon låg mest och smågnällde halva natten. Och inte nog med det så har jag fått någon allergiskreaktion mot vad vet jag inte, så nu kliar det i hela ansiktet och är lite uppsvullet. Inte alls kul. Så några timmar har man nog ändå fått sova. Ute snöar det för fullt så vet inte om man ska våga ta sig ut en sväng med barnvagnen. Jag funderar på att färga mitt hår nu när jag ändå har någon som kan hjälpa mig med det. Är så less på mitt hår. Har velat fixa det för flera månader sen men då ammade jag Lova så då var det kanske inte det bästa. Men nu är jag riktigt sugen på att bli lite ljushårigare kanske. Det kanske blir jättekostigt från att ha varit mörkhårig till ljust men det kanske blir skitsnyggt också. Så man måste ju testa :) Ska rådfråga med mamma först Hihi! Bara Eddy tar och känner igen mig när jag kommer hem så ;)
2010-02-01
 10:56:43

Luleå

Har inte haft ork eller tid att skriva i helgen då vi har haft fullt upp. Vi var på babysim i lördags och jag tror Lova har börja tycka att det blir roligare och roligare för varje gång nu. På lördagskvällen var vi hos Sanna och Niklas på middag. Det var jättegott, grillat kyckling/fläskfilé med potatisgratäng. Niklas var så himla duktig och stod ute och grillade i kylan :) Sen hade Sanna gjort en jättegod blåbärspajpannacotta mums.

På söndag var vi ute i Åkerstyckebruk och firade lilla/stora Neo som faktiskt fyller ett år idag "Grattis till dig!". Firades med gott fika och tårta :) När vi kom hem så var hela familjen helt utslagna. Eddy var duktig och ställde sig och lagade rostas med bulgur och tomatsalsa, var supergott. Han är verkligen duktig i köket han.

Idag, måndag bär det av till Luleå lite senare på eftermiddag. Hälsa på mamma, pappa och bror och alla andra. Längtar! (Kommer ju dock att sakna älsklingen som tyvärr måste stanna hemma och jobba.)


Lova på babysimmet..

Fick bada även när hon kom hem. Sitter & leker med sina nya badleksaker.