2010-11-13
 17:58:48

Stress tretusen!

Är så otroligt stressad idag. Eller har varit det hela veckan nu. Har packat på för fullt här hemma både inför flytten och för resan. Imorgon beger vi oss av till värmen. Har inte äns hunnit packa klart. Men det mesta av lägenheten står just nu iallafall i kartonger, som är väldigt skönt. Ska ta i av det sista krafterna jag har och packa det sista ikväll, så får vi hoppas att vi får med oss allt och inte glömmer någonting viktigt. Middagen står i ugnen så snart blir det go mat. Vill bli klart med allt snabbt så man kan ha det lite mysigt med familjen ikväll och bara ta det lugnt. Så här kan man ju inte sitta då och hålla på och skriva. Nu blir det uppehåll ett tag fram över, då vi troligtvis inte kommer att ha tillgång till någon dator under resan. Men en massa bilder kommer vi iallafall att ta som vi kanske delar med oss sen :)

Ha det gött!
2010-11-11
 14:23:16

Upptagen!

Ledig dag. Så försöker passa på och göra så mycket nytta som möjligt idag. Var nyss när till tvättstugan och slängda i lite tvätt, så vi har lite rena kläder att ta med oss inför resan. Lova ligger och sover, skönt att slippa bära på henne upp och ner för trapporna samtidigt som man har flera påsar med tvätt som också ska ner. Så där slapp man gå upp och ner en gång iallafall, för annars brukar det blir några vändor om man ska tvätta när man är ensam hemma. Har även hunnit med och vart ut en sväng, Lova fick testa sin nya overall från MOLO. Nu satt den hur bra som helst. Inte alls så stor längre. Så hon måste väl ha vuxit den senaste månaden :) Färgen är helt underbar och den var mycket lätt att ta på dessutom. Så i vinter kommer den nog att komma till mycket användning. Nu ska jag försöka packa lite innan sötnosen vaknar, för då hon vill ha all uppmärksamheten för sig själv!
2010-11-09
 08:59:41

Lillens hjärtljud

Sitter och äter frukost med Lova. Det är väldigt mörkt och tråkigt väder idag. Snart kommer Lovas farfar och ska vara med henne hela dagen iallafall fram till E kommer hem från jobbet vid 17. Idag krockade lite med våra arbetspass då jag jobbar 11-20. Tur att det finns folk som ställer upp då :)

En liten magbild v.20 (19+4).  Var som sagt och lyssnade på hjärtljudet på lillen igår. Bm sa att det lätt bra och allt kändes som det skulle. Hade gått upp nästan +2 kg sen sist och då var det på inskrivningen i v.10. Så vi får väl se vad vågen kommer att sluta på den här gången! :)

2010-11-07
 21:07:52

Vanlig söndag

Uppdatering! Jobbat 10-17 idag. Har så himla mycket att tänka på just nu. Och inte nog med det så har man blivit så himla glömsk också. Skyller på graviditeten! :) (Jag som annars är så himla duktig på att komma ihåg) Här packas det på för fullt. Både för flytten och inför resan. Imorgon ska vi till barnmorskan och lyssna på lillsyskonets hjärtljud för första gången. Magen/vi mår bara bra. Har börjat att känna tydligare sparkar från lillen, så himla kul att få lite respons när man petar på magen. Sen måste vi nog ner till stan och göra lite ärenden som vi inte han med sist.


2010-11-02
 22:00:12

Mums med yoghurt

Lite bilder från dagen. Lovis sitter och äter mellis. Mums med yoghurt tycker hon!

Annars har dagen beståt av tvättstuga och packning. Helt slut i kroppen är man, så det ska bli skönt att snart komma i säng. Imorgon ska vi till bvc för vägning och lite prat. Sen blir det nog ner på stan en sväng och fixa lite ärenden som måste göras. God natt på er!

2010-11-01
 16:36:51

Måndag!

Inte har man hunnit med att packa någonting idag inte. Fullt upp att hålla koll på skitungen som tycker att det är så himla roligt att springa på soffan nu förtiden. Själv har man lyckats gjort nå knas med ena fingret på vänstra handen, "stukat den eller nått". Märkte det igår kväll innan vi skulle gå och lägga oss, att jag var väldigt öm i ena fingret och det gjorde ont när jag böjde på den. Så avvaktade till idag. Inte har det blivit bättre, snarare värre, mer svullen men fortfarande lika ont att böja. Så har tejpat runt den med andra fingret för att få lite stöd, det hjälper faktiskt. Avvakatar och ser vad som händer. Idag tog vi oss en promenad till vårdcentralen, då Lova skulle få Hepatit A sprutan inför resan. Hon var allafall jätteduktig, vart lite ledsen när dom stack just bara.

Test körde nya "rese barnvagnen" idag då vi var ute och gick. Måste ju testas innan man ska iväg. Den gick bra och tydligen gick det bra att sova i den också som ni ser :)