2010-02-01
 10:56:43

Luleå

Har inte haft ork eller tid att skriva i helgen då vi har haft fullt upp. Vi var på babysim i lördags och jag tror Lova har börja tycka att det blir roligare och roligare för varje gång nu. På lördagskvällen var vi hos Sanna och Niklas på middag. Det var jättegott, grillat kyckling/fläskfilé med potatisgratäng. Niklas var så himla duktig och stod ute och grillade i kylan :) Sen hade Sanna gjort en jättegod blåbärspajpannacotta mums.

På söndag var vi ute i Åkerstyckebruk och firade lilla/stora Neo som faktiskt fyller ett år idag "Grattis till dig!". Firades med gott fika och tårta :) När vi kom hem så var hela familjen helt utslagna. Eddy var duktig och ställde sig och lagade rostas med bulgur och tomatsalsa, var supergott. Han är verkligen duktig i köket han.

Idag, måndag bär det av till Luleå lite senare på eftermiddag. Hälsa på mamma, pappa och bror och alla andra. Längtar! (Kommer ju dock att sakna älsklingen som tyvärr måste stanna hemma och jobba.)


Lova på babysimmet..

Fick bada även när hon kom hem. Sitter & leker med sina nya badleksaker.

 

 


Magda
PUBLICERAT: 2010-02-01, 12:29:04 | URL: http://magdavik.blogg.se/

så söööt :) hihihi


skalman
PUBLICERAT: 2010-02-01, 12:59:07

naaw vad söt hon är! akta bara med för mkt babysim hon kommer ju bli hur muskulös som helst! vad fin bloggen är :) och snygga bilder, är det du som står bakom kameran eller? när kommer du tillbaka från lule?


N I N A svarar
PUBLICERAT: 2010-02-01, 16:22:24 | URL: http://nicaah.blogg.se/

Nemen hejsan! Tack så hemskt mycket :) GUUUD vilken fin blogg du har! Gör du bloggdesign och sånt? :) Jätte söt tös du har alltså :) Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: