2010-08-03
 11:11:29

Astrid Lindgrens barnsjukhus

Jag har fått en riktigt lång sovmorgon idag. E och Lova tog sig ut för en långpromenad så jag skulle få vila. Känner mig så trött så jag skulle nog kunna ligga och bara slappa hela dagen, men det känns lite bortkastat ju. Igår fick vi komma hem från Astrid Lindgrens barnsjukhus där Lova hade legat inne över natten.

I lördags då jag kom hem från jobbet och vi satt och åt middag kollade jag på henne och såg att det var något annorlunda. Ena halvan av huvudet var jätte uppsvullet, det såg riktigt hemskt ut. Vi försökte komma på vad det kunde vara för någoting, om hon hade ramlat och slagit sig eller så.Senast hon hade slagit sig var i torsdags då hon hade varit på kalas hos Es morfar, då hon hade slagit huvudet i ett bordsben. Men vi märkte då inte att hon hade någon bula innan på lördagen. Så vi åkte ner till Södertälje sjukhus för att kolla så att det inte var någonting. Fick träffa en utländsk läkare som kollade på Lova (Jag förstod inte mycket av vad han sa dock)och han sa att det inte var någon fara, inget allvarligt, det skulle bli bra sen sa han. Så vi åkte hem sen då och avaktade. Nästa dag tyckte vi att det hade blivit mycket större och såg ännu hemskare ut, så efter jag hade slutat jobba åkte vi direkt till Huddinge sjukhus för att kolla. Dom tyckte att det var konstigt att läkaren i Södertälje hade sagt som han hade sagt, för någoting fel var det ju. Dom skulle röntga henne, så vi fick sitta där en timme och vänta då tills de kom och sa att de inte kunde göra det där efter de inte gjorde det på barn där. Så vi vart skickade till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Och där visade sig att hon hade fått en spricka i huvudet, fraktur i skalbenet, därför hade huvudet blivit så uppsvullet. Vi vart inlagda där över natten för observation. Dom sa att det inte var något allvarligt eftersom hon hade mått så pass bra och inte hade spytt eller så, men det var en väldigt ovanlig stor bula, tyckte dom iallafall. Dagen efter fick vi åka hem men skulle komma tillbaka om en vecka så doktorn får kolla så att det hade börjat att lägga sig. Så nu måste vi ha lite extra koll på henne. Har köpt en sån där hjälm till henne också, dock kan hon inte använda den ännu då bulan på huvudet är så himla stor så att det blir ojämnt att ha den på.


Katarina & Neo
PUBLICERAT: 2010-08-03, 15:26:48 | URL: http://www.wiggo.org

Stackars lilla Lova! Men skänt att det inte var så "allvarligt"

Vad är det för hjälm?

Hoppas bulan försvinner snart!


N I N A
PUBLICERAT: 2010-08-03, 18:15:16 | URL: http://nicaah.blogg.se/

Men gud vilken hemsk läkare. Haha ja man hör ju inte ett dugg av vad dom säger på södertälje sjukhus! Tur att det inte var något jätte farligt, men usch på den jävla läkaren som inte gjorde något.. blää!


Linda
PUBLICERAT: 2010-08-18, 15:07:41

Hejsan!



Oj var ingen kul läsning. Hoppas Lova mår bättre nu!



kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: