2010-01-29
 14:25:09

Dagen

Igår var jag för trött för att uppdatera, då vi hade varit i gång hela dagen. Det var iallafall riktigt trevligt på Kyrkis, mysigt ställe att ta med barnen till. Tror Lova behöver bli lite större först, för det var mest barn som var äldre än henne som iallafall kunde krypa eller gå. Men det kan ju vara bra för henne att få träffa andra barn också. Sedan gick vi på stan och kollade på barnkläder. Hittade ett fint mjukisset till Lova från Polarn o Pyret som var på rea (kommer bilder på det sen, men tyvärr dog kameran innan). Hittade även en heldress till henne på Hippokids med babuskadockor på från Molo, den var också på rea och dessutom halva reapriset. Sedan hamnade vi som vanligt på Nancys eftersom vi hade fyra barnvagnar så var det kanske bäst att vara där det fanns mycket plats. Efteråt gick jag och Sanna en liten runda till och kollade på lite grejer och tog sedan en promenad till Duderbutiken där hennes sambo skulle komma och hämta upp henne och Vidar. Så vi var väl hemma vid 17-tiden och hade varit ut och härjat sedan 9 på morgonen :) Så vi var ganska trötta.

Idag var vi duktiga och tog en promenad till BarnensHus vid 10-tiden. Skulle hämta Lovas hand- och fotavtryck som vi hade gjort tidigare. Dessutom så var det en massa andra barn där så det var roligt för Lova också. Jag ska försöka få upp nån bild på hand- och fotavtrycken senare.


Magda
PUBLICERAT: 2010-01-29, 15:33:15 | URL: http://magdavik.blogg.se/

ooh fan vad mysigt att ni har gjort hand & fot avtryck på Lova! :D Hoppas den blev bra då du måste lägga upp bilder sen så man får se..hehe ^^



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: