2011-12-03
 21:36:59

Julpyntat & kalasat


Inte förrän nu har vi tagit upp våran lilla gran och små tomtarna från källaren . L fick pynta grannen, det tyckte hon var väldigt roligt. Nu står den och lyser så fint i hallen.

Dagen har bestått av städning och iväg på kalas. S har fyllt år, så hon bjöd på lite fika och tårta. (jag kunde stå emot det, drack bara kaffe!) Var en massa ungar där. Men roligast hade nog ändå L och Vidar (S son). Dem fungarar så otroligt bra ihop. Förutom att de är otroligt busuga ihop också men väldigt snälla mot varandra är dom. Skiljer ju ett halvår mellan dom men han är ju nästan dubbel så stor som henne hehe. När dem leker tillsammans, låter det som att det är minst fyra- fem ungar i rummet fast det bara är dom, busungar! Även L var där med sin lilla Vanessa och P med en ännu mindre bebis Emilia. Trevligt!

Nu sitter jag här och försöker knåpa ihop en önskelista från familjen. Så det ska vara lite lättare att fixa allting sen. Vill inte vara ute i sista minuten, men kommer nog bli så ändå i år igen. Att man aldrig lär sig. Barnen sover och E är iväg på pokerkväll. Ska fortsätta leta julklappar nu...Trevlig kväll på er!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: